Lenne értelme újrakezdenem a gyúrást ennyi kihagyás után?
4 évig edzettem alapból is jó genetikákkal indultam ,és a többiekhez képest is nagyon gyorsan fejlődtem 75-ról 120 ig jutottam el 190 cm magasság mellé kb 12% testzsírral, szóval elég f**n néztem ki, és nagyon jó kondicióban voltam. Majd abba hagytam , mert nem igazán okozott örömet a dolog a sok megfelelés miatt, mert a terem vezető mindenki megismert a városban szépen lassan..közben a gerincem is picit beszart vagyis meghasadt egy csigolya ilyesmik , szóval volt okom abba hagyni viszont nagyon-nagyon hiányzik néha:/.
A jelenlegi helyzetem az, hogy 90 kg-ra lefogytam nyilván szinte csak izom maradt, és néha elgondolkodok azon a bizonyos izom memórián is és 1-2 év alatt szerintem lazán felszedném a régi "javakat".
Viszont amik megnehezítik a döntésemet idő,munka,pénz(mivel már másra is kell gondolnom),mennyit rombolódhatott ez idő alatt a belső szerveim, alkalmas lennék e ismét komoly eredményt elérni.
Jelenleg 24 éves vagyok ,és 22 évesen hagytam abba...akik komoly tapasztalattal rendelkeznek a sporttal kapcsolatban azoknak a véleményét várnám, köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!