Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás vagy tömegnövelés?...

Szálkásítás vagy tömegnövelés? (kép)

Figyelt kérdés

Láttam ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=JU6WZNNsxV8

Ilyen testet szeretnék kb:

[link]

[link]

Így nézek ki most:

[link]

Van egy kis háj rajtam, főleg a hasamon:

[link]

170cm, 69 kg - 17/f

Mennyi lehet kb a testzsírom? 20%?

Érdemes elsőnek leszálkásítani és úgy tömegelni?

Itthon van lehetőségem edzeni. Egykezes súlyzóm van és kb 20 kg a max, amit rátudok rakni. 14 kg-al kezdtem el bicepszezni. Szerintem fél évig elég lesz majd a 20 kilós súlyzó. A testem többi részét saját testsúlyos gyakorlatokkal edzeném (Fegyencedzésből a gyakorlatok nagy része, guggolás, többfajta fekvőtámasz, hasprés stb.)

2016. okt. 18. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lassú tömegelés, aztán ha megvan a kellő izomtömeg akkor szálkásíthatsz majd. Amúgy az edzőterem elengedhetetlen lesz, mert a karodon kívül minden másra kevés a 20kg és/vagy saját testsúly.
2016. okt. 18. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tomegelj, semmi nem marad ha erre szalkasitasz, azt majd nyárra fél év múlva.
2016. okt. 18. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
lean bulking.
2016. okt. 18. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom az előttem szólokhoz, lean gain/bulk a legjobb választás, amugy meg ha csak most kezded az edzést, sokaknál a szervezet még el is éget a zsírból akkor is ha kalóriaplusszban vagy, de ez egyénfüggő, nálam pl ez volt.
2016. okt. 18. 13:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor elkezdem a tömegnövelést.
2016. okt. 19. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

keci mindenki ugyanazt irja és csak én vagyok lepontozva :DDD

gyk <3

2016. okt. 19. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.