Abszolut kinézetre milyen edzéstervet ajánlotok?
3-as az állitásod első felével azért vitatkoznék erő= tömeg * gyorsulás
bőven lehet vki erősebb ha csak az izomrostok gyorsasága nő + az agy izom kapcsolatok nem feltétlen szükséges a nagyobb izomtömeg ..lásd a küzdősportolókat pl Bruce Lee vagy a boxolók példáján akár .
sajnálom, hogy a véretek forralom a szemét kérdésemmel:) a syntholnál még az is jobb ha 2számmal nagyobb kabát alá felveszek 3pulcsit
nem azt mondtam hogy ugyanazt az erőszintet akarom tartani és ne legyen jobb, csak egészegyszerűen nem érdekel, átlag feletti erőszintem van, nem erőemelő szint de átlagemberhez képest megvan az erő, izomzatom viszont nem olyan látványos, köszönöm az értékes válaszokat:)
abszolút ezen értelemben nem jelző hanem fok-mérték határozó
nem a kinézetem legyen abszolút, hanem csak az számit, menj vissza a suliba tesó
a 10 kiló hollywoodi izom edzésterv van az optikai tuningra,de szerintem a fizikesek is hasonlóan edzhetnek.
a lényege,hogy a vállon és a csuklyán van kiemelt hangsúly,mert ezek a un látvány izmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!