Peak Supreme Mass vagy Jumbo?
Kedves előző, mióta minőségi szénhidrát a maltodextrin, palatinóz, dextróz és a fruktóz? Ennyi erővel a kristálycukor is minőségi szénhidrát, de az legalább olcsó. Szerintem mondjuk a zabliszt sem minőségi forrás, de ezzel csak még inkább magamra fogok haragítani mindenkit.
Egy érvet mondj az árán kívül, hogy miért jobb, mint három banán. Bár így elnézve, 650 Ft egy adag, talán még árban sem jobb a Jumbo.
Meg úgy mégis, mit fogsz profitálni 50g fehérjéből azon kívül, hogy megterheled a kiválasztó rendszered a lebontásával, vagy rothasztod a beleidben, mert le sem tudod bontani?
Mindezt mindössze 4000 Ft/kg áron, bomba üzlet, rohanok én is a boltba. Tele van mátrixszal és komplexszel, csak jó lehet.
Szerintem tájékozódni nem nekem kéne. A tömegnövelő mindig arról szólt, hogy rakjunk a fehérje mellé filléres összetevőket, nyomokban mindenféle extrát, hogy komplexnek hasson, és adjuk jól túlárazva, szép csomagolásban. Ettől majd dől a lé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!