Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy kollégistának milyen...

Egy kollégistának milyen táplálékkiegészítőket javasoltok?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok szerintetek mi az elengedhetetlen és hogy mi az ami nem muszáj de nem rossz ha van.

Ugye az a ki volt kollégista az tudja hogy a kajálás elég bonyolult dolog főleg ha próbálsz rendesen, "tisztán" kajálni.Sajnos van hogy (kb hetente 1-szer) pl egész délelőtt nem ettem semmit.Tudom hogy ezek csak kiegészítik a táplálkozást de szerintem az én helyzetemben nem egy rossz ötlet tápkieghez nyúlni.Ja és még annyit hogy kb 1 éve edzek de csak 1-2 hónapja normálisan :D( már mint amit az előtt csináltam az nem ért sokat),17 éves fiú vagyok.

2016. okt. 16. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Kaján múlik minden. Vagy eszel eleget vagy nem. Ezen nem fog sokat változtatni egy-két fehérje shake. Persze ha van pénzed ártani nem árt mondjuk reggel vagy edzés után egy tejsavó. De másra tényleg nincs szükséged, csak kajára. Tudom, hogy nagyon megy a marketing a mágikus aminosavakról, hogy megakadályozzák a katabolizmust, nem bontasz izmot, sőt anabolizmusban maradsz, de ez reklám. 5-10 gramm aminosav is csak tápanyag, ami bármilyen kajában van. Egyél sok húst, tojást, testépítőknek való rendes kaját. Ez a sport főleg naturálban a kaján áll vagy bukik, ha tetszik ha nem, ez van. Megpróbálhatod tégla nélkül felépíteni a házat trágyából, de az kínkeserves lesz és egy téglaházhoz képest akkor is szar marad. Egy multivitamint + C vitamint még tolhatsz nyugodtan, az ebben az időben főleg nem ártana.

Amúgy nem muszáj annyira tisztán kajálni, egyél ami van, de azért igyekezz fehérjedúsan, vigyél be elég kalóriát, de edz keményen, meglesz az eredménye, de nem 2 hónap alatt.

2016. okt. 16. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
alap:Tejsavó,Vitamin+Ásványi anyag,zabliszt ha ide számít. ha van pénz akkor még valami kevert fehérje amibe van casein is. Többi nem jelentős. Kicsit komolyabb szinten kreatin illetve diétában bca,karnitin esetleg termogen tömegelésnél valami szénhidrát forrás.
2016. okt. 16. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Collegium Whey.Kifejezetten kolisok számára tervezték
2016. okt. 16. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!