Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan edzem a mellem?

Yoda1990 kérdése:

Hogyan edzem a mellem?

Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy az edzés végén nem érzem h elfáradna a mellizmom. Minden más izomnal el tudom ezt érni, csak ennél nem, es a fejlődes sem megy se erőben se izomtömegben. 4x10-es sorozatokat csinalok fekvenyomásból, 45 fokos fekvenyomásbol, tárogatásbol. tolodszkodásbol 4x bukasig, es ennél a gyakorlatnál szoktam érezni hogy dolgozik a mellizmom. szerintetek mit rontok el? előre is köszi a válaszokat!

2016. okt. 8. 12:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát én fekvenyomni szoktam vagy rúddal, vagy 2db 1 kezessel, aztán kereszthúzás csigán, tárogató gépezés, ülve mellből nyomás előre. Mindegyikből 4 sorozatot szoktam, nagyon érzem, természetesen max súly, amivel még szabályos 10-12 ismétléssel.
2016. okt. 9. 17:32
 12/12 anonim válasza:

Nem tudom mi a fenét csinálsz. Én akár néhány 45 fokos nyomással ki tudom a mellem fektetni. Múltkor még utána vízszintes padon is nyomtam párat és totál kibuktam. (+ néhány izoláló gyakorlat)

Nekem bőven elég a nyomásból a ferdepad. 100-ig szoktam felmenni. Vízszintest nagyritkán nyomok 110 a max.

Nem szedek semmi extrát(vitamin+fehérje), átlagosan nézek ki.

2016. okt. 10. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!