Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan edzem a mellem?

Yoda1990 kérdése:

Hogyan edzem a mellem?

Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy az edzés végén nem érzem h elfáradna a mellizmom. Minden más izomnal el tudom ezt érni, csak ennél nem, es a fejlődes sem megy se erőben se izomtömegben. 4x10-es sorozatokat csinalok fekvenyomásból, 45 fokos fekvenyomásbol, tárogatásbol. tolodszkodásbol 4x bukasig, es ennél a gyakorlatnál szoktam érezni hogy dolgozik a mellizmom. szerintetek mit rontok el? előre is köszi a válaszokat!

2016. okt. 8. 12:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mit? Azt, hogy nem tudsz edzeni és szerintem nem is csinálod megfelelő súllyal. Mellre 4 gyakorlat? Én lábra 2-t végzek. Ha 1-et normálisan csinálnál többet érne, mind a 4-nél.
2016. okt. 8. 12:22
 2/12 anonim ***** válasza:
10-12 sorozat fekvenyomás, nem kell több
2016. okt. 8. 13:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Tárogatni felesleges, úgy ahogy a padot állítgatni is. Jó az vízszintesen.

Én úgy szoktam, hogy 3 sorozat tolódzkodás bemelegítésnek és 10 sorozat fekve nyomás, és tökéletesen megvagyok.

2016. okt. 8. 15:40
 4/12 likebike ***** válasza:
45 fokos nyomásnál nem is csodálkozom hogy nem érzed a melled.Amúgy meg ha nagy súllyal nyomsz fekve,mindenképpen kell fejlődnie a mellednek(jó,kivitelezés kérdése is).
2016. okt. 8. 16:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Horold megfertőzött itt mindenkit. :D
2016. okt. 8. 18:13
 6/12 anonim ***** válasza:
*Herold
2016. okt. 8. 18:14
 7/12 likebike ***** válasza:
Mondtam egy szóval is,hogy csak nyomjom fekve és kész?Nem,de nem is a tárogatástól meg a kereszthúzástól fog fejlődni a melle.Nyomjon fekve,ez az alap és ha ki akarja egészíteni,akkor nyugodtan csinálhat mást is.
2016. okt. 8. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:
bocsi :'D
2016. okt. 8. 19:46
 9/12 A kérdező kommentje:
hogy csináltok 10 sorozatot úgy hogy az elején is megterhelő legyen és a végén még birjátok?
2016. okt. 9. 15:06
 10/12 anonim ***** válasza:
sorozatok között pihenj 2-5 percet
2016. okt. 9. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!