Mit egyek h meghizzak?
Figyelt kérdés
2m vagyok 90 kilo. 100 kilo akarok lenni, nem fontos h izomba. Miket egyek főként ?2016. okt. 6. 20:25
1/5 anonim válasza:
Napi 1 kiló szőlőcukor lesz a megoldás.
3/5 A kérdező kommentje:
A kérdés nem kamu tesó.. Segitsetek inkább
2016. okt. 6. 21:08
4/5 anonim válasza:
Sokat egyél. A hízás szempontjából eléggé mindegy, hogy mit, mert minden le tud rakódni zsírban. Bár hormonálisan a gyors cukor segíti legjobban a dolgot...
Szerintem legyen egy jó étrended, eddz rendesen és egyél többletben. Tökmindegy, hogy zsírt vagy szénhidrátot, hízni mindkettőtől lehet, akármit is mondanak egyesek.
Nézz körül tömegelő vagy akár szálkásító étrendeknél, igazából nincs különbség, csak egyedszinten, úgyis a mennyiség számít. De csinálhatod más stílusban is, mint a tipikus, ahogy neked tetszik. A fő a kalóriatöbblet (s szerintem az egészség s én inkább izomban akarnék hízni, de ez a te dolgod).
5/5 anonim válasza:
Veszel egy kiló dextrózt minden nap.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!