Bogiiiiii kérdése:
Mit egyek ahoz hogy meghizzak? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
14 eves vagyok es 40kg.Nagyon sovany vagyok es nincs alakom sem.A fiuk de meg a lanyok is deszkanak csufolnak.Tudnatok nekem valamilyet etrendet vagy tornakat mondani amitol meghizok es jobb lesz az alakom?Nagyon orulnek neki.Elore is koszonom:)2014. dec. 14. 14:18
1/7 anonim válasza:
Milyen röhejes, hogy az emberen mindig találnak valami kifogásolhatót mások :D Nem vedd nagyon a szívedre ezeket a csúfolódásokat, jó?
Hány centi vagy és mit eszel általában?
2/7 anonim válasza:
Hát szerintem zsíros kajákkal és sok egészségtelen ételekkel ha hosszú távon eszed őket, akkor néhány kilót felszedhetsz magadra. De egyébként keress rá az interneten, ennyi.
3/7 A kérdező kommentje:
168cm vagyok.Sokat eszek,legtobbet csirkehust.De mar barmennyit eszek nemtudok meghizni
2014. dec. 14. 21:04
4/7 anonim válasza:
Hmmmm.... 2. Válaszoló vagyok, és szerintem még annyi, hogy biztos van valami McDonald's vagy hambizó, sültkrumplizó, stb. az ilyesmi kaják ill. gyorskaják gyorsan hizlalnak....de tudom hogy nehéz, de próbálj meg nem törődni a beszólásokkal, vagy / és vágj vissza. Szia!
5/7 anonim válasza:
Szia én gyúrással fél év alatt 11 kg-ot hiztam és abbol minimális zsír. Kezdj el testépiteni megfog jönni az étvágyad hidd el és jobb ha izmot szedsz fel mint zsírt a Mcdonalds-os kajákkal.Próbálj fehérje dúsan táplálkozni.Sok sikert:) 14/f
6/7 anonim válasza:
Ugyan ez van az osztálytársammal csak ő 165 centi és 30-32 kilo...nem aneroxiás de ő szó szerint csont és bőr...mi nem csúfoljuk pedig lehetne, és egyik füleden be másikon ki, majd leszoknak ne érdekeljenek, miért? ha te jól érzed magad így akkor nem kell meghíznod, csak ha te látod úgy jónak :)
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom,es tenyleg igaz
2014. dec. 29. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!