Kingus26 kérdése:
Mit tegyek, hogy meghizzak?
Figyelt kérdés
a kornyezetemben elok szerint nincs baj az alakommal, de en nem erzem jol magam a boromben, egy 5 kgot fel szeretnek szedni. tudna nekem valaki tanacsot adni, milyen vitamin keszitmenyt vegyek amitol meghiznak. hozzateszem etvagyam van, annyit eszem mint egy farkas es semmi sem tapad ram. aki jart mar hasonlo cipoben es tud nekem segiteni, kerem irjon. elore is koszonom szepen. sziasztok.2013. máj. 24. 11:46
2/3 anonim válasza:
A lényeg az, hogy ne kezd el "junkfood"-ot azaz, egészségtelen gyorskajákat enni, szénsavas agyoncukrozott üdítőket inni, ez neked nem fog segíteni. Amit tenni tudsz, az az hogy elkezdesz sportolni, a futás nem a legjobb megoldás, mert az mind az izmot mind a zsírt elég erősen fogyasztja, inkább olyan edzést válassz, amivel izmot építhetsz, és így szélesebbnek is tűnhetsz, és valószínűleg néhány kilót fel is szedsz majd. Például jó ötlet a súlyzós edzés vagy az ugrókötelezés. Az ételeid tartalmazzanak sok -sok fehérjét, egyél sok húst, rendszeresen fogyaszd ételeidet, és légy kitartó. Hízni nehezebb, mint fogyni.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Én egész életembe vékony voltam, fiatal koromban pedig rettentően vékony. Minden módszert kipróbáltam h hízzak, de nem segítettek túlzottan. 19évesen elkezdtem edzeni combra, fenékre és karra mert elegem lett a beszólásokból és a többi negatív kritikából. Pár hónap alatt elkezdtem hízni, és 5 hónap alatt híztam 6kg-ot. Mostmár 23 éves vagyok, egy éve abbahagytam az edzést és mostmár szó szerint jönnek fel rám a kilók maguktól.. :) hozzáteszem abszolút nem iszom cukros üdítőket, mindig csak ásványvizet iszom, és nem eszek zsíros gyorséttermi kajákat. Szóval ne hallgass arra aki azt mondja, hogy egészségtelen ételekkel lehet hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!