Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit egyek es mikor edzek . H...

Mit egyek es mikor edzek . H meghizzak?

Figyelt kérdés
40 kg es 156 cm vagyok. HIZNI szeretnek, de legjobban a labszaramra. Segitsetek Mit egyek naponta, mikor edzedjek? 15/L
2010. máj. 9. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyél mindent, amit szeretsz, főleg jó kis pörkölteket. Edzeni este már ne, viszont lefekvés előtt még egyél (ne túl sokat, mert az nyugtalan alvást okozhat). Inkább reggel vagy kora délután edz.
2010. máj. 14. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tom. A párom fizikai munkát végez,de egész nap eszik és nem nézi h. mit, Mc-s kaja,napi 3-5 szendvics, főtt kaja, legyen az zsíros vagy csak pizza(jó nagy adag)és mégis előfordul h. inkább fogy,mint hízik.Igaz ő még csak 23 éves.De ha a családodban van vékony testalkatú,akkor valszeg te se nagyon fogsz hízni.
2010. máj. 14. 15:48
 3/5 anonim válasza:

Én is így vagyok vele,ez genetika,ehetek akár mennyit,egy dekát sem tudok hízni!

Én kondiba kezdtem járni,a combomat és a vádlimat erősítem,picit már látni az eredményt! :) 23/L

2010. máj. 15. 09:07
 4/5 A kérdező kommentje:
koszonok mindent mindenkinek! :) meg varom a valaszokat :D
2010. jún. 18. 17:54
 5/5 anonim válasza:

szisztok.

tudom hogy milyen rossz ez :(

nekem is ez a problémám, 163 cm vagyok, és 47 kg.

14/L

ráadásul egyáltalán nem vagyok formás.

de most mintha kicsit elkezdtem volna hízni.

mondom a módszert:

járj sokat sportolni, de lehetőleg edzőterembe edzőhöz cardiozni.

ettől megerősödsz, és a szervezeted kívánni fogja a tápanyagot.

nagyon fontos hogy naponta csak 3szor egyél de akkor nagyon sokat.

az étkezések között teljen el minimum 4 óra.

nekem ugylátszik használ:)

persze nem az 1. pár napban, hanem pár hétnek el ell telnie, de látszódni fog az eredmény :)

remélem segítettem

sziasztok.

ja és ha tudtok vmi. jó hajnövesztő szert, légyszi írjatok :)

2010. jún. 18. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!