Túlzott vitaminbevitel okozhat székrekedést? Elkezdtem tömegelni, és rendbe raktam a vitaminbevitelemet, ezáltal előjött nálam ez a székrekedéses dolog. Nem tudom hogy mi okozhatja, a vitamin vagy a megemelt kalória?
Napi 2-3 kapszula Mega Daily One plus
Napi 2-3 kapszula stress b-komplex
Napi 2 kapszula Iron-all vastabletta
Napi 3 kapszula Calcium-cink-magnesium
Napi 2 kapszula C vitamin
Napi 3-4 kapszula Omega 3
Napi 1-2 kapszula Heavy Duty
Ezek mennek napi szinten.
Igazi hülyegyerek vagy... üdvözlöm a veséidet meg a májadat...
Egyébként valószínűbb, hogy a rostfogyasztással vagy a vízfogyasztással vannak a bajok...
A vitami nok közt van rengeteg ami nagy mennyiségben mérgező is lehet... és ebben a topicban sokan csak abból indultok ki, hogy te te vagy... nem az emésztőrendszered saját magát működtető évmilliókkal ezelőtt hozzánk csatlakozó másik lény... mára egyek vagyunk de ettől függetlenül még minidig napokig működik halálunk után pl... na ezt csak szemléltetés képp írtam le...
A lényeg, hogy baktériumok milliói segítik a beledben az emésztést, ha valamivel megbolygatod a beled ph-ját, márpedig ilyen lóbaxó adag szarokkal kőleményen megbolygatod... 1db mega daili one sokakat úgy elsavasít, hogy ha éhgyomorra veszik be, akkor 40-50 perc múlva savat hánynak... szépen kipusztítod a bélflórádat, aztán csodálkoztok, hogy nem működik az emésztés...
Ezért írom, hogy igazi hülyegyerek vagy aki mindent bekajál a fittneszipar marketing hazugságaiból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!