Valakit érdekel az ilyesmi rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Üdv, nemrégiben kemény edzésbe kezdtem. Egyedül nyomom, saját eszközökkel, terembe járni se időm se kedvem. Nincs is ezzel semmi baj.
Viszont tök jó lenne találni egy velem kb egy korú havert, akivel időközönként össze lehetne járni, versengeni, ki nyom ki többet, ki csinál több fekvőtámaszt, és szívatni egymást egy kis hasboksszal. Jó motiváció lenne.
Szeretnék megtanulni pár birkozó, bunyós fogást is.
hetero vagyok, a leghomokosabb dolog, amire vágyom, az egy csikizős-szívatós ökörködés, de gondolom ez még sok más srácnak is belefér. :)
Ha valaki haverkodna, írjon!
28 F Bp 16 ker
2016. okt. 6. 08:15
11/13 anonim válasza:
Együtt fürdönk, pukizunk a kádban és játszunk kapd el a golyót. Jó lesz?
12/13 anonim válasza:
Menj le egy kondiparkba ott nyomulj, ne itt pasizz...
13/13 anonim válasza:
Kicsit creepy vagy haver. Én még nem láttam 28 éves hetero férfit akinek ilyen gondolatai lennének. De lehet még te is most fedezed fel az igazi éned.. A haverkodás oké, de ez a többi baromság.. egy érett férfi elküld a p1csába ha neki állsz csikizni, de még a hasboksz is egy irritáló f4szság a legtöbb embertől. Talán még valami hippi társaságban próbálkozz, ott elég nyitottak, mondjuk ott gyakrabban fordulnak elő ilyen bi dolgok is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!