Valakit érdekel az ilyesmi rajtam kívül?
Üdv, nemrégiben kemény edzésbe kezdtem. Egyedül nyomom, saját eszközökkel, terembe járni se időm se kedvem. Nincs is ezzel semmi baj.
Viszont tök jó lenne találni egy velem kb egy korú havert, akivel időközönként össze lehetne járni, versengeni, ki nyom ki többet, ki csinál több fekvőtámaszt, és szívatni egymást egy kis hasboksszal. Jó motiváció lenne.
Szeretnék megtanulni pár birkozó, bunyós fogást is.
hetero vagyok, a leghomokosabb dolog, amire vágyom, az egy csikizős-szívatós ökörködés, de gondolom ez még sok más srácnak is belefér. :)
Ha valaki haverkodna, írjon!
28 F Bp 16 ker
miért olyan nehéz elhinni, hogy valakinek kimaradtak a gyerekkori meg kamaszkori hülyülések, és vágyik rá, hogy átélje?
nem hiszem el, hogy egyedül én vagyok így ezzel... :(
pedig pont a teremben tudnál ilyen havert szerezni
pl. megkéred hogy spotoljon neked, vagy forditva aztán dumáltok kinek mennyi a max és kész, mehet is a zacsipacsi(csakvicceltem)
undorító dolgokat írtok
tudjátok, elgondolkodtam, vajon mennyi ferde gondolat lehet bennetek, hogy csak ilyen mocskos dolgokra vagytok képesek asszociálni. valószínűleg némileg (sokkal) több, mint bennem valaha is volt vagy lesz
kár volt kiírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!