Maresz 1229 kérdése:
Mivel szabad inni fehérjét?
Figyelt kérdés
Tejjel vagy Vízzel? Nekem azt mondták, hogy vízzel igyam, mert valami nem tud jól felszívódni ha tejjel iszom.2016. okt. 6. 08:01
1/10 anonim válasza:
Tökmindegy, verseny szinten számít max, amugy jo a tej ha belefér a diétába
2/10 anonim válasza:
én ha tejjel akartam inni nekem nem oldódott fel és darabos maradt, ezen kivűl teljesen jó a tej
3/10 anonim válasza:
Ha szálkásítasz, akkor inkább vízzel igyad. A tejtől tud dagadni az ember, tömegelés alatt, vagy nehezen hízóknál viszont szerintem nem gáz. Főleg ha tudsz szerezni jó kis nyers tejet.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 6. 10:00
5/10 anonim válasza:
Mindenképpen viz! Tejet kerüljük egészség és foma miatt is! Begyogyszerezett állatok teje, ami szénné van finomitva, nem tudod rendesen megemészteni, kihatással van az ösztrogén szintedre, és gyakori.fogyasztás mellett vizet tart vissza.
6/10 anonim válasza:
De, amit pont ugyanebből a tejből állítanak elő fehérjepor, sőt egyéb tejipari melléktermékekből, az jöhet, csak vízzel kell inni? Ne viccelj már..
8/10 anonim válasza:
Víz. Amúgy, a tej a cicáknak sem egészséges a sztereotípiával ellentétben. :D
10/10 anonim válasza:
"Mivel szabad inni fehérjét?
Tejjel vagy Vízzel? Nekem azt mondták, hogy vízzel igyam, mert valami nem tud jól felszívódni ha tejjel iszom."
ebbe hol irja hogy tejsavóról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!