Edzok vagy tapasztaltak szerint mennyi feherjet vigyek be napi szinten?
Figyelt kérdés
Egy honapja kezdtem el kondizni heti 4 szer megyek 2, 2 es fel orara. Viszont a feherjet nem tudom h hogyan adagoljam. Eddig csak az edzesek utan szedtem 30 grammot de sokan mondtak h ez nem eleg. Sokak szerint reggel edzes utan es este is kell inni. 70 kg vagyok.2016. okt. 4. 17:56
1/6 Cortez70 válasza:
Neked napi kb 140 g fehérje kell. Ha ez megvan szilárd kajából is, akkor nem kell proteinpor. Ha meg nincs meg, akkor annyi protein tápkieget igyál, hogy azzal együtt meglegyen a kb 140g naponta.
2/6 anonim válasza:
Tnap olvastam egy tanulmányt miszerint 1,6 g kell kilonként egy edzö embernek
3/6 Cortez70 válasza:
Van akinek elég, de inkább 2g-mal érdemes számolni az a tuti.
4/6 A kérdező kommentje:
Es akkor ha nem megy be eleg feherje etellel akkor osszak be reggelre meg estere is?
2016. okt. 4. 20:23
5/6 Cortez70 válasza:
Akár akkor is mehet, lényeg, hogy a napi meglegyen összesen. De a beviteled nagy része szilárd kajából származzon, ne tápkiegből.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:)
2016. okt. 5. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!