Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Már lassan 5 hónapja járok terembe, a terem tulajdonos annyit mond mindig hogy ne törődjek vele mert izomba hízok, majd beindul a fogyás ennyit mond mindig.

110 kilóval kezdtem a diétát most 130 vagyok. Az elején még annyit mondtam oké izomba jön fel nem baj, de most fél év eltelt és sehogy nem nezek ki. Oke van izomis a zsír alatt de akkor is.

Étrendem van,reggelire szoktam pulykamellet 1 szelet kenyérrel (teljes kiörlésűvel) utánna már csak csirkét eszek rizzsel egész nap. 600 gramm csirke és 1 - 1.5 zacskó barna rizs. Semmi változatosság.

Kcal napi szinten kb:1700,2000 mást nem eszek csak ezeket.

Heti 4x járok edzeni.

19/F

191 cm

130 kiló

2016. okt. 3. 17:42
 1/4 likebike ***** válasza:
Alapból diétával kellett volna kezdd,nem tömegeléssel.Menjen zöldség,alacsonyabb ch tartalmú gyümölcsök,de a lényeg,hogy kalóriamínuszban legyél.
2016. okt. 3. 17:45
 2/4 Cortez70 ***** válasza:
Csökkentsd a szénhidrátot.
2016. okt. 3. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nézesd meg a pajzsmirigyed és az inzulinod orvossal, mert ha azzal van a gond, akkor hiába eszel keveset, nem fogsz fogyni. (És 2000kcal kifejezetten kevésnek minősül)
2016. okt. 3. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Gond lehet, ennyivel fogynod kéne, nem is lassan...

Ha kicsit utánaolvastál volna, gondolhattad volna, hogy nem jön havi 4 kiló izom... Ha rendesen szálkásítasz, fogynod kell akkor is, ha jön izom, mert fogyni sokkal tempósabban lehet egészségesen is, mint izomtömeget növelni.

2016. okt. 4. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!