Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az jó, hogy ha ezzel helyettes...

Az jó, hogy ha ezzel helyettesítem a csirkemellet?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy az alap csirkemell helyett ennék belga kaviárt. Megnéztem, 100g-jában 25g fehérje van, ez több, mint a csirkében. Nekem kb. 700g-ot kéne bevinnem belőle. Az baj, hogy ha ilyen sok csirkét kiváltok erre?

[link]

2016. okt. 2. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Persze tökéletesen megfelel, de kell hozzá egy kis szénhidrát is, hogy jöjjön a tömeg. Ezt ajánlom, a pizzát mindenki szereti:

Aranyporos pizza

Csaknem 4000 dollárba kerül a Domenico Crolla szakács által megálmodott, „Pizza Royale 007“ nevet viselő kreáció, melyet természetesen James Bond alakja ihletett. 30 centiméter átmérőjű mindösszesen, tésztáján pedig olyan feltéteket találhatunk, mint a pezsgőben áztatott kaviár, a konyakban marinált homár és a skót füstölt lazac. Ami azonban az igazi kuriózum ebben a tésztacsodában, hogy 24 karátos ehető aranyporral van megszórva. Egyébként a luxus pizza az eBay szervezésében megtartott jótékonysági árverésen kelt el, boldog tulajdonosa pedig egy olasz, tehetős ügyvéd lett, aki minden bizonnyal jóízűen el is fogyasztotta. Azt persze nem tudjuk, hogy jól is lakott-e tőle.

Beszélni kell a kitalálóval, jó pénzért biztos csinál még.

2016. okt. 2. 11:33
 12/15 anonim ***** válasza:
miért ilyen kib..szott fogyatékosok az emberek?
2016. okt. 2. 11:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Inkább te vagy az, hogy komolyan veszed.

2016. okt. 2. 11:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Az aranyporos pizza nem jön be, mert nem szeretem a homárt. Füstölt lazac van benne, nem akarom hátráltatni a fejlődésemet dohányzással.
2016. okt. 2. 13:17
 15/15 anonim ***** válasza:
ezt nem veszem komolyan, de a napokban kajak volt vagy 5 ilyen kérdés
2016. okt. 2. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!