Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire veszelyes a cuccot...

Mennyire veszelyes a cuccot beszurni?

Figyelt kérdés
Nem a mellekhatasokra gondolok. Hanem amikor szurod, tortrnhet valami hogy atmegyek egy eren pl es ott vegem? Vagy van ennek olyan veszelye hogy a szuras kovetkezteben annyi nekem? Vagy pl a hCGnel, ugye azt hasfalba kell? Ott tortenhet valami?
2016. okt. 1. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs gáz ha átszúrsz egy eret. Arra kell figyelni, hogy ne érbe add be. Ha vissza szívod ne legyen benne vér. A hcg-t meg pofon egyszerű, ott nem lehet gond.
2016. okt. 1. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Bubikat szerencsés kipöckölni a fecsiből, de, ha van benne egy pici és nem érbe szúrod (Visszaszívod, és nincs vér akkor jó) akkor az se baj. De, ha érbe menne véletlen és nincs benne bubi, akkor nem lehet nagy baj.

Mindig szívj vissza, ha nincs vér, nincs para.

Mindig izgul az ember beadáskor kicsit, legalábbis én ilyen vagyok, de nehéz elrontani.

2016. okt. 1. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
nem is gondolkodtam ilyeneken mért lenne veszélyes fogom beszúrom sose volt semmi problémám pedig jó pár év lement már..beszúrtam akkor is ha ment bele vér nem gáz a lényeg a kar pattanjon vissza,van hogy beszurod visszaszivod és jön egy kis vér,de ha visszapattan akkor mehet ha meg megáll ott ahogy kihuztad akkor huzd ki és máshova!!sok mident el kell kúrni ehhez hogy tré legyen
2016. okt. 1. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha jól csinálod egyáltalán nem. Bár csináltam már horrorfilmet a fürdőből, tű kihúzása után 10 centire spriccelt a vér.. De nem lett semmi baj.

Hcg-nél főleg nincs semmi.

2016. okt. 1. 20:08
 5/6 anonim válasza:
Uuuuu jesszus! Hogy sikerült azt a spriccelést elérned?
2016. okt. 2. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:
ilyen nekem is volt.mikor combba szúrtam mint egy szökőkút felfele:D
2016. okt. 2. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!