A késői evés veszélyes?
Figyelt kérdés
Szóval olvastam egy cikket amiben azt fejtik ki,hogy a késő esti evés egészségtelen mert nem hagyjuk pihenni a szervezetet.Azt is írták,hogy magasabb a szívinfarktus esélye ezeknél az embereknél.Azért itt teszem fel ezt a kérdést,mert testépítés mellett fontos az étkezés,és lefekvés előtt én is mindenképp még eszek valami fehérjét.Szóval erre lennék kíváncsi,hogy van-e ennek valóság alapja.2016. szept. 3. 02:05
1/6 anonim válasza:
nem, teljesen mindegy mikor eszel, ott vannak az időszakos böjtölők, ők pont hogy az egész napi kajájukat késő délután és este viszik be, és nincs semmi bajuk, ugyanúgy fejlődnek. a szivinfarktusnak tudtommal a koleszterin az oka, bár erre van több elmélet. nyugodtan egyél este.
2/6 anonim válasza:
Én ha nem eszem legalább 2x lefekvés előtt, fel szoktam ébredni éjjel az éhségtől.
Inkább reggel szoktam magam éheztetni kicsit, mert akkor sokkal intenzívebb a méregtelenítés és zsírégetés.
4/6 anonim válasza:
én ha közvetlen alvás előtt eszek, akkor mindig iszonyat hlyeségeket álmodom, ezért nem szoktam
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem jó ötlet degeszre tömni magad lefekvés előtt, mert szarul fogsz aludni, de egy könnyű, fehérjedús kajától nem lesz bajod.
Ezek a kutatások meg olyanok, hogy mindent bebizonyítottak és mindennek az ellenkezőjét is. Tapasztald ki, hogy neked mi a jó! Ha tudsz jól aludni, vérképed jó, akkor szerintem nincs miért aggódnod.
6/6 anonim válasza:
Idézem: Azt is írták,hogy magasabb a szívinfarktus esélye ezeknél az embereknél. Ezt a kiskegyedben írták? :D El sem tudom képzelni, hogy tudnak ilyen összefüggéstelen dolgokat összehozni. Általában úgy hozzák össze ezeket a remekbe szabott dolgokat, hogy elkezdik nézegetni a statisztikákat. Ha nagyon utánanéznénk, lehet az is kijönne, hogy a kislábujjkörömgomba kialakulásának esélyét meg nagyban csökkenti, mert a 100 megkérdezettből nincs senkinek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!