Ha nőként valaki teszto kúrát nyom, annak mi a hatása?
Figyelt kérdés
Mondjuk 1-2 kúráról van szó. Egészségügyileg (szív/vérnyomás), viselkedésben (pöccenősebb, agresszívabb), "kozmetikailag" (szőrnövekedés) lesz változás? Vagy az csak több év után tapasztalható?2016. szept. 30. 22:53
1/7 anonim válasza:
Ugyan azok a hatások, mint a férfiaknál, első kúra alatt is látható, férfiasodik is a használó.
2/7 anonim válasza:
Aztán minél tovább használja, annál jobban változik férfivá. Ezért emlegetik futónőket, mert azokat jól megtömték, aztán van közülük olyan, aki azóta boldog férje egy másik nőnek, talán még gyereket is csinált.
3/7 anonim válasza:
Véletlenül többet töröltem vissza, endékás futónőkről volt szó, a keletnémet csajokról
4/7 anonim válasza:
Remélem, hogy csak elméleti a kérdés. Kiváló út, vagy valaki tönkretegye a nőiességét, szépségét, életét.
5/7 anonim válasza:
nemreg megismertem egy tagot, aki ugy nezett ki mint egy gorilla. a b.nojet eloszor csak messzirol lattam. Elegeans noies cuccba volt, de amikor meglattam kozelrol az arcat, az jott le, hogy ugyanazt a gorilla hormont nyomta. xd
ilyen csunya arcu not nem igen lattam. olyan mintha a szer 20 evet oregitette is volna az arcat. mar most en nem kerdeztem meg tole, h csak 1-2 kuratol lett ilyen ronda vagy ez evek alatt alakult ki, mert az illetlenseg, de az tuti, h nem igazan a kura hosszatol fugg ez, hanem a szer erossegetol. tehat ha Te szedsz 4-5 hetig Anadrolt akkor visszafordithatatlanul elferfiasodhatsz, de szedhetsz 4-5 honapig is Anavart vagy Stanazolt kis dozisba es csak csekely hatasa lenne valoszonu.
7/7 anonim válasza:
Nő ne nyomjon tesztót, ku.rvára nem tartom normális dolognak. Egy nő legyen nőies / nőiesen izmos, Stana meg ilyen gyenge cucc mehet, de nem tesztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!