Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kire hallgatsz lent a teremben?

Kire hallgatsz lent a teremben?

Figyelt kérdés
Mennyi tapasztalat kell ahoz, hogy valaki tanácsokat adhasson?

2016. szept. 29. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:

"Mennyi tapasztalat kell ahoz, hogy valaki tanácsokat adhasson?"

Kinézet kell. Hiába mondasz okosat, ha 50 kiló vagy.

2016. szept. 29. 21:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Igaz igaz. Neked/nektek volt már olyan hogy kis vézna gyerek magyarázott hogy mit hogyan?
2016. szept. 29. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Kinézet a döntő :) Ki venne komolyan egy 60 kilós kevésbé izmos gyereket. Aki nagyjából még semmit nem tapasztalt.
2016. szept. 29. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem sose magyarázott vékony. Én se vagyok nagy darab, meg nem is nagyon értek hozzá, csak lemegyek emelgetni és kész. Tapasztaltabb, izmosabb emberek van amikor segítenek, ha rosszul csinálok valamit.
2016. szept. 29. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
akinél van izom forma
2016. szept. 29. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem elég egy jó forma. Pl ahol edzek van egy versenyző/edző akinek elég jó a formája, aztán legutóbb amikor edzett 2 embert majdnem lerokkantak olyan idióta módon húztak fel, mire ő csak helyeselt, hogy milyen jól csinálják. És ez csak egy gyakorlat volt a sok közül.

Ha logikusnak találom amit mondanak, akkor általában kipróbálom a javaslatot, tippet.

2016. szept. 29. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!