Kire hallgatsz lent a teremben?
Figyelt kérdés
Mennyi tapasztalat kell ahoz, hogy valaki tanácsokat adhasson?2016. szept. 29. 20:55
1/6 anonim válasza:
"Mennyi tapasztalat kell ahoz, hogy valaki tanácsokat adhasson?"
Kinézet kell. Hiába mondasz okosat, ha 50 kiló vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
Igaz igaz. Neked/nektek volt már olyan hogy kis vézna gyerek magyarázott hogy mit hogyan?
2016. szept. 29. 21:06
3/6 anonim válasza:
Kinézet a döntő :) Ki venne komolyan egy 60 kilós kevésbé izmos gyereket. Aki nagyjából még semmit nem tapasztalt.
4/6 anonim válasza:
Nekem sose magyarázott vékony. Én se vagyok nagy darab, meg nem is nagyon értek hozzá, csak lemegyek emelgetni és kész. Tapasztaltabb, izmosabb emberek van amikor segítenek, ha rosszul csinálok valamit.
6/6 anonim válasza:
Nekem nem elég egy jó forma. Pl ahol edzek van egy versenyző/edző akinek elég jó a formája, aztán legutóbb amikor edzett 2 embert majdnem lerokkantak olyan idióta módon húztak fel, mire ő csak helyeselt, hogy milyen jól csinálják. És ez csak egy gyakorlat volt a sok közül.
Ha logikusnak találom amit mondanak, akkor általában kipróbálom a javaslatot, tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!