Ha az ember jól csinálja a kreatin-kúrát és a "levezetést", akkor marad meg valamennyi izom a végére?
Köszi a kommenteket, de nagyon úgy néz ki összetévesztetek engem a sok bu*ival, akinek büdös a meló és rögtön cuccot akar tolni, meg azt hiszi hogy a kreatin valamiféle doppingszer.Ez nem így van, pusztán hülyén írtam ki a kérdést és erre most rájöttem, úgyhogy próbálom javítani.
A következő idézet a shop.builderről van, egy kreatinról szóló cikkből szedtem ki:
"A kreatin szedése
Két verzió van tehát a kreatin szedésére. A hagyományos, feltöltéses-szintentartásos, kúraszerű szedés, valamint a folyamatos, hónapokig tartó fogyasztás.
A kreatin kúraszerű szedése esetében 5-10 napig feltöltést végzünk: ehhez a testsúlyunkat el kell osztani hárommal, és az eredménynek megfelelő gramm kreatint kell fogyasztani minden nap, pihenőnapokon is. Egy 60 kg-os ember esetében ez 60/3=20, tehát 20 g lesz. A szintentartás ideje alatt - ami egy 2-3 hónapos periódus, igény és lehetőségek függvényében - elég ennek a fele, tehát 10 gramm."
A levezetés alatt én a szintentartást értettem és tudom hogy nem csodaszer, de azért csak marad meg valami a végére ha a visszatartott víz kimegy, mert különben semmi értelme nem lenne.
Tehát kéretik szépen az új információkkal felvértezve válaszolni és ne pedig rohadt kokszos hülyegyereknek nézve ostoba kommenteket tolni.Köszönöm!
Az a helyzet, hogy a kreatintól nem jön rád plusz izom. Az az anyagcserefolyamatokat támogatja a sejtek között, amitől erősebb lehetsz - ha eddig nem voltál, mert van akinek genetikailag csúcson vannak a saját raktárai - ami a nagyobb mikrosérüléseken keresztül hozhat izomtömeget.
De ez kb. elenyésző 2 hónap alatt. Ugyanakkor ha a megkötött vízre gondolsz, azt nem hiszem, hogy bármivel meg tudod tartani.
"de azért csak marad meg valami a végére ha a visszatartott víz kimegy, mert különben semmi értelme nem lenne. "
Az az értelme, hogy amikor szükséged van egy kis pluszra és nem akarsz cuccolni, akkor veszel kreatint. Ha valamit nem csinálsz, akkor nem lesz látszata. Így van ez a gyúrásban és az élet minden területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!