Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Errol mi a velemenyetek?

Errol mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
[link]

2016. szept. 24. 14:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem próbáltam még, majd ha pucolok.
2016. szept. 24. 14:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy működik, de én mondjuk megdöglenék, ha egész nap kb ch nélkül kéne melóznom. Ez az este nev zabálj össze minden szart, egyél jó sok cukrot. Azért ah égészségen is érdekel nem csak az a lényeg, hogy valamitől jobban nézzek ki.
2016. szept. 24. 14:41
 3/12 anonim ***** válasza:
A nev az meg akart lenni.
2016. szept. 24. 14:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Arról, hogy működik :) Nem egy könyv szól erről és tudományosan igaz, vegyük az ősembereket, akik izmos testalkattal rendelkeztek ugyebár ritkábban mentek vadászni pl. hetente 1-2x, 2 napig ettek, 2 napig éheztek, ez volt náluk az "étrend", nem voltak kövér emberek.

Fehérje, zsírosabb húsok mennek és edzés után gyors CH bőven, ennyi :) Ki kell próbálni, MŰKÖDIK !

2016. szept. 24. 14:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem azert de ez tul szep h igaz legyen. A kepen egy koxos ember van, a fizikusunk aki elvileg az egeszet kitalalta cuccol kemenyen szoval nem igazan tartom relevansnak a diatajat. Ellenben lehet h igaza van de ezt csak akkor hinnem el, ha valaki tenne before-after kepet es tenyleg latszodna a fejlodes.
2016. szept. 24. 15:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez az ősemberes baromság a világ legszarabb érve amit valaha kitaláltak de tényleg. Csak ezt ne.
2016. szept. 24. 15:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Hülyeseg..
2016. szept. 24. 15:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Ki kell próbálni, ennyit tudsz tenni. Szerintem nem fog működni, egyszerűen ugyanaz lesz, mintha ugyanazt a kaját akármilyen felosztásban megennéd. Amúgy mikor megláttam, hogy FB-s link, egészen biztos voltam benne, hogy ide fog vinni. :)
2016. szept. 24. 15:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Csodalkoztam is hogy nem kerdezte meg meg senki.(vagy csak en nem lattam meg)
2016. szept. 24. 16:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez amúgy egy elb.a.szott Harcosok étrendje, az legalább minél egészségesebb kajákra alapoz...
2016. szept. 24. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!