Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek a kialakuló betegsé...

Mit tegyek a kialakuló betegség ellen?

Figyelt kérdés
Már félig beteg vagyok, folyik az orrom és be is van dugulva. Nem akarok beteg lenni. Ilyenkor mit tegyek, hogy megelőzzem a betegséget és elmúljon, ami most van? Milyen zöldséget kéne ennem? Esetleg a forró "teák" segítenek?

2016. szept. 23. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Napi 3-4g C-vitamin és Cink :) Immunerősítőnek. Hamarabb helyre dob, mint a gyógyszerek meg teák.
2016. szept. 23. 17:27
 2/3 A kérdező kommentje:
És ezeket miből kéne bevinnem? Mert 1 tabletta 1g C vitamin. Egyek meg 4 tablettát, vagy ne csak abból vigyem be?
2016. szept. 23. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:
10-20-30 gramm glutamin. Nem kell rögtön venni egy kilósat. Kérsz havertól de az is lehet hogy kapható egészen kicsi kiszerelésben. Kaját ne linkeskedd el. Én ilyenkor még edzeni is szoktam persze leredukálva. Én ha megfázok, hőemelkedésem van vagy bekapok valami vírust és megpróbálom "kipihenni" ágyba maradni akkor már meg van írva hogy 1 hétig ott rohadok..alsó hangon. Viszont ha pörgésben maradok rendesen kajálok sok vizet iszok tolom a glutamint ésa c vitamint pörgetem kicsit az anyagcserét akkor 3 nap és szevasz.
2016. szept. 23. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!