Ha nem csinálok semmit a cérnag. Ellen lesz valami bajom?
Tapanyag hiany, vitaminhiany, farkasetvagy, fogyas, ejszaka a vegbelynilasodnal a felszinre maszkalnak, es nagyon-nagyon kellemetlen, borzasztoan viszket, immungyengeseg, stb stb
Nem tudom, hogy birod ki amugy, en mar elso ejszaka majd meg zavarodtam ugy viszketett, meg rosszul voltam, hogy maszkalnak bennem ezek az undormanyok. Alig vartam a reggelt, hogy orvoshoz mehessek. Ja meg szorod a peteket es lefertozol mindenkit.
Minek akarod tartogatni oket?
Bemesz a dokihoz, hogy gilisztas vagy, ir fel vermoxot, beveszed ketszer es elmulik.
Ahogy az 1-es kommentelő írja, el kell menjél az orvoshoz!
Ki fog írni neked Vermoxot, amit orvosi javaslatra kell rendszeresen szedned!
A Vermox a legjobb gilisztahajtő gyógyszer!
Ha nem akarsz orvoshoz menni vele, egyél nyers fokhagymát néhány napig naponta 2X 1-2 gerezdet.
Nem olyan szörnyű, mint a híre, simán meg lehet enni olyan ételekhez, amihez pl. paprikát is ennél.
Szépen "beájulnak" tőle a kis dögök, kiürülnek és kész. Ha a fokhagyma "szaga" zavar, rágózz evés után.
Le kéne szokni a kezünk "nyalogatásáról" pl. könyvlapozás közben... meg egyéb olyan esetekben, amikor észre sem veszed...
Koszonom a valaszokat... mindenkepp beszerzek egy ilyen vermox gyogyszert...
A hagymat olvastam,hogy az semmit sem hat..
Utolso! Szerintem a cernag. Nem lehet fogyni vagyis en meg ilyesmirol nem hallotam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!