Hány liter vizet kéne inni naponta? És melyik a legjobb ásványvíz?
Az aktivitás is számít, sőt az étrend is...
De választ akkor se tudnék mondani, én nem foglalkozom vele, jól működik a szomjúságérzetem, s drasztikusan el tud térni a napi igényem. Meleg, sok mozgás, ketogén diéta bizonyos szakaszai, ilyenkor durván megugrik. Ha a testem duplaannyit igényel, mint 2 héttel azelőtt, akkor duplaannyit kap.
Maga a víz változó, étellel is sok mehet be, napi 2-3 litert nem olyan nehéz megenni adott esetben, de sokkal több is előfordulhat olykor. Főtt rizs, leves és egyéb nedvesebb ételek, zöldség, gyümölcs...
szerintem senki nem iszik meg napi 4 liter vizet.
Eleve csak folyadékszükségletről beszélhetünk, ami nem azonos a vízivással. Minden élelmiszer tartalmaz több-kevesebb vizet. Ha pl. sok dinnyét eszünk, nem kell mellé még 3-4 liter víz is :)
egyetértek, nincs tökéletes ásványvíz. És a sok ásványt tartalmazó ásványvíz kizárólagos fogyasztása már ártalmas is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!