Melyik a legjobb ásványvíz?
Az IPM tesztje szerint az Emese. Egy másik teszt alapján a Szentkirályi. Mindkettőt szeretem, de szerintem a Jana is toplistás.
Az Auchan ásványvizeket viszont betiltatták, pont az IPM tesztje alapján, szóval semmi beazonosíthatatlan, multis vizet nem javasolnék, a minőségük szállításról szállításra változik:/
A legjobb a szánsavmentes.Gondolom nem kell felsorolni a szénsav káros hatásait...
Állítólag a visegrádi,én ezt hallottam.
Így általánosságban nincs legjobb. Ha valamilyen pontosan meghatározható részletre vagy kiváncsi (pl. legmagasabb ásványtartalom, legalacsonyabb Na tartalom, legjobb ár, legdesignosabb csomagolás), akkor lehetne legjobbat mondani, de nincs EGY legjobb.
"Szerintem ne igyál ásványvizet,mert tartósítószer van benne (különben mitől állna el évekig??????)."
Az ásványvizekben nincs tartósítószer, eltekintve az ásványi sóktól. Azért állnak el évekig, mert fertőtlenítik őket így teljesen csíramentesen lesznek becsomagolva. Ha pedig nincsenek bacik, akkor nem tud megromlani semmi sem.
Problémát a csomagolásból kioldódó anyagok okozhatnának, de ezt (főleg az IPM tesztje óta) ellenőrzik.
Nekem a Fonyodi a legfinomab
persze sok jó van
apentát utálom pl.
régen theodorát itam mindég amig kékuti volt
Szerintem a legjobb ásványvíz az, amit te magad vizsgáltál meg/be.
Ti még hisztek azoknak, akik már többször átvertek? Mert én nem. Engem elég egyszer átverni, és abból többször nem kérek.
Megemlítenék néhány magyarországon jól működő fogalmat:
- korrupció,
- csúszópénz,
- vesztegetés, ...
Ezekből minden lehet, csak tiszta víz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!