Testépitéssel szeretnék foglalkozni, ebből szeretnék megélni, milyen lehetőségek vannak?
Már legalább 2-3 éve foglalkoztat a téma, az emberi szervezet, a táplálkozás, maga az edzés, minden ami ide tartozik, úgy érzem ez az egyetlen dolog az életben ami érdekel, de nem sikerült még eredményeket elérnem, natural vagyok és nem nézek ki úgy mint akiből bárki is kinézné hogy ezzel foglalkozik
érettségi után vagyok(19 éves) jelenleg munkát keresek, hogy megéljek addig amig kitalálom hogyan tovább, 1év kihagyás bőven elég, utána szereték végre tanulni valamit, ha ez a valami a testépités lenne, akkor milyen lehetőségeim vannak? egyetem szükséges hozzá?OKJ? vagy csak eddzek és akkor fogok tudni kezdeni valamit, ha elértem egy szintet? vagy inkább hagyjam az egészet és más megélhetési módszer után kell néznem?
előre is köszi
Nekem konkretan van egy gyogyszeresz ismerosom es o elegge jo kis "fagyi" penzt ossze szedett a testepitesbol :):)
De o nem versenyzo csak segit hogy mit hogyan merre :):)
Mindent lehet, csak a körülményektől függ. Személyi edzőként is meg lehet élni, csak nem mindenki tud.
Mennyi olyan embert találsz aki áldoz ilyenre pénzt, mennyi pénzt, lesznek-e állandóan ügyfeleid stb...
Mondok egy példát:
Ha mondjuk 150 000 Ft-ot szeretnél keresni belőle egy hónapban (ebből még lejön az adó, ha nem feketén). Akkor heti 20 ügyfél, egyenként 1500Ft-ért.
Kérdés, hogy mindig jönni fognak-e, mennyit kell befektetni előtte a marketingbe.. szóval a lényeg, hogy nem egy év alatt jön össze a dolog, de ha van befektetni való pénzed már az elején és kitartó vagy akkor pár év alatt ki lehet építeni egy ilyen vállalkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!