Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépitéssel szeretnék...

Testépitéssel szeretnék foglalkozni, ebből szeretnék megélni, milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés

Már legalább 2-3 éve foglalkoztat a téma, az emberi szervezet, a táplálkozás, maga az edzés, minden ami ide tartozik, úgy érzem ez az egyetlen dolog az életben ami érdekel, de nem sikerült még eredményeket elérnem, natural vagyok és nem nézek ki úgy mint akiből bárki is kinézné hogy ezzel foglalkozik

érettségi után vagyok(19 éves) jelenleg munkát keresek, hogy megéljek addig amig kitalálom hogyan tovább, 1év kihagyás bőven elég, utána szereték végre tanulni valamit, ha ez a valami a testépités lenne, akkor milyen lehetőségeim vannak? egyetem szükséges hozzá?OKJ? vagy csak eddzek és akkor fogok tudni kezdeni valamit, ha elértem egy szintet? vagy inkább hagyjam az egészet és más megélhetési módszer után kell néznem?

előre is köszi

2016. szept. 20. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Tetépítésből nem lehet megélni. Még lrofi szinten is mindenki vállalkozó, szponzorált, saját terem stb. A versenyzés csak a pénzt viszi, egyedül azok szednek vissza belőle valamennyit akik komoly versenyeken rendszeresen elsők vagy top 3. Az meg a tetépítők felső pár százaléka. Hobbinak ok, de ha ebböl akarsz megélni csúnyán pofára fogsz esni.
2016. szept. 20. 14:39
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Szemelyiedzo
2016. szept. 20. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja mert személyi edzőkkel se lehet dunát rekeszteni igaz?
2016. szept. 20. 14:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem konkretan van egy gyogyszeresz ismerosom es o elegge jo kis "fagyi" penzt ossze szedett a testepitesbol :):)

De o nem versenyzo csak segit hogy mit hogyan merre :):)

2016. szept. 20. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindent lehet, csak a körülményektől függ. Személyi edzőként is meg lehet élni, csak nem mindenki tud.

Mennyi olyan embert találsz aki áldoz ilyenre pénzt, mennyi pénzt, lesznek-e állandóan ügyfeleid stb...

Mondok egy példát:

Ha mondjuk 150 000 Ft-ot szeretnél keresni belőle egy hónapban (ebből még lejön az adó, ha nem feketén). Akkor heti 20 ügyfél, egyenként 1500Ft-ért.

Kérdés, hogy mindig jönni fognak-e, mennyit kell befektetni előtte a marketingbe.. szóval a lényeg, hogy nem egy év alatt jön össze a dolog, de ha van befektetni való pénzed már az elején és kitartó vagy akkor pár év alatt ki lehet építeni egy ilyen vállalkozást.

2016. szept. 20. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:
egy testépítő se él meg belőle az nagyon ritka aki meg él meg ahhoz hogy sok kuncsaftod legyen eredményeket kell elérj mint
2016. szept. 20. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Árulj szteroidot. Abból meg tudsz élni és az anyagod is ingyen lesz. :)
2016. szept. 20. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Get a life
2016. szept. 20. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezzel foglalkozom. Ne erre építs, tanulj valamit, és max utána kezdj el egy ilyen pályát. De szerintem inkább hagyd, jól megélni nem fogsz belőle, ha nem kerülsz be a top pár ember közé.
2016. szept. 21. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!