A vegák, hogy esznek pizzát?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy nem esznek húst, se tejterméket, akkor mit csinálnak, a lisztet eszik? Mert a tésztához is kell tojás. Olvastam, hogy az itteni Herold vega és nem eszik húst, se tejterméket, még tojást sem. De írta az egyik kérdésemhez, hogy rendeljek pizzát, ő is szokott néha. Ezt nem értem. Nem tehet rá húst,sajtot, akkor paradicsomos lisztet esznek a vegák, vagy hogy csinálják a pizzát?2016. szept. 19. 16:56
13/19 anonim válasza:
én is imádom.
csak nem eszem meg
14/19 anonim válasza:
marhahúsos füstöltsajtos tojásos hamburger <3
15/19 anonim válasza:
Na jo, ehes lettem megyek kajálni :D
16/19 anonim válasza:
Babos pizzát még nem ettem, de nem is akarok.
Sültcsirkét ettem már, de azt sem akarok.
Pizza nélkül tudok élni, de évi 1-2 alkalommal belefér a glutén.
Ízlések és pofonok, ez ilyen.
Amúgy még piskótának nevezett vegán cucc is van, pedig ha valamit, piskótát nem lehet tojás nélkül készíteni, mert az javarészt abból van, legalábbis a nekem s még sokaknak igazi, klasszikus verzió.
Nem kell félteni a vegánokat, annyi mindent ehetnek. Még a nyersvegánoknak is van "pizzájuk".
A zerocarberek szülinapi tortája sokkal trükkösebb :D
17/19 anonim válasza:
18/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
A tésztához nem kell tojás. Lehet már növényi alapú sajtot venni, otthon is készíthetsz magadnak sajtot. Pakolhatsz rá egy rakat zöldséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!