2 napja szedem a Thaiger Pharma Strombear 10mgos stanás cuccát. Normális, ha fáj a herém? Kicsit, hogy mondjam. Mintha szorítanák, megnyomnák . Ehhez hasonló.
onnan, hogy magába stanázol.
azért formát rakhatnál.
Azert nehez gyartot mondani, mert a zug-markakat is hamisitjak. Tehat ha mond valaki neked egyet, nem allitom, de lehet azt is 3 helyen hamisitjak.
En egy 100 szemes Genezis Stanat nyomtam provival, es semmi mellekhatasa nem volt. Biztos vagyok benne, hogy jo cucc volt. Dietahoz hasznaltam.
Tomeget csak kb 300 szemtol varhatsz,azt is csak 1-2 kg-ot, de az izom. Sot valaki azt mondja, hogy semennyi tomeget nem hoz, mivel amennyi izmot beepit, annyi vizet ki is hajt. Magaba csak kompozicio javitasra eleg.
"3 Kgert meg ha a kaja rendben van minek szedjek melle mast? inkabb aludj"
Fingod sincs TÖKETLEN cimborám, hogy minek kell a proviron igaz?
"Itt jatsza a fejet a vegas idiotasagaival azt egy kepet nem lattunk meg rola"
Nem azért mondom de többször is rakott ki képet és k!rva jó formában van. Nem hülye gyerek tudja hogy mit beszél.
Na te agyatlan killergyoker vilag birkaja, a provi azert kell, hogy a hormonhaztartast helyben tartsa. Oszt nekem ne flegmazz mert azt sem tudod kinek ugatsz, ha en normalisan beszelek veled akkor te is te maugli. :)
Heroldka te meg varhatod nem fotozom magam, nem vagyok homi. Az edzes tervet meg csak azert sem kuldom, had orlodj meg egy kicsit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!