2 napja szedem a Thaiger Pharma Strombear 10mgos stanás cuccát. Normális, ha fáj a herém? Kicsit, hogy mondjam. Mintha szorítanák, megnyomnák . Ehhez hasonló.
Figyelt kérdés
#jddjhsjs
2016. szept. 18. 20:25
11/33 A kérdező kommentje:
Szerelem Királya, a rövid kúra alatt mit értesz? Hány hét a 6 helyett? És mennyi mg/ nap?
2016. szept. 18. 20:42
12/33 A kérdező kommentje:
Ja hozzá tenném, higy tudom a 100 szem kevésde pont azért rendeltem csak 100at mert nem ismertem eddig ezt a gyártót.... Amúgy eüleg rendben vagyok.
2016. szept. 18. 20:44
13/33 anonim válasza:
igy ahogy most tolod. napi 3 drazse, es nem kell fel meg levezetni, akkor kb egy honap alatt elfogy. A provi nagyon fontos! Ha nagyon zavarnak a mellekhatasok akkor meg dobd ki.
14/33 zyzz.ae válasza:
Miért megy magába stana? :|
15/33 A kérdező kommentje:
Okés, hallottam a metiltesztoszteronról, hogy nem a legjobb, most jobban utána olvastam, hogy mik a mellékhatásai, meg tömegelésre nem igazán alkalmas hosszú távon, úgy, higy kuka.... Mert ez szterontem, ahogy Cirtez is írta, ez nem stanazol... Esetleg, ha mégis vmilyen csoda folytán vki eredeti stanát adna el nekem, azt milyen gyártó terméke ként keressem?
2016. szept. 18. 21:00
16/33 A kérdező kommentje:
zyzz : Mert nem 10 kilókat akarok magamra szedni, hanem 3-4et . Meg mert a kajám teljesen rendben van. :) 178/80 vagyok és 85 a cél....
2016. szept. 18. 21:01
17/33 anonim válasza:
ha ennyire nem értesz a témához, miért kezded el? sztem 6 hét napi 3 stanától feljön 4 kiló szintiszta izom?
18/33 anonim válasza:
80 kilósan meg főleg... azért a formát is meg edzéstervet is megnézném, tuti gáz az egész. amig nem tudsz edzeni minek cucc?
19/33 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy milyen az edzésem, alkatom? Honnan tudod? hogy 80 kilósan full szálkás vagyok e, vagy van egy nagy belem , meg 2 nagy karom 0 vállal, stb? De jó neked, ha îgy látatlanban megmondod ezt. Írígyellek. :)
2016. szept. 18. 21:07
20/33 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, herold az igazi bergyilkos asszony...Itt jatsza a fejet a vegas idiotasagaival azt egy kepet nem lattunk meg rola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!