Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez most marketing vagy mi?

Ez most marketing vagy mi?

Figyelt kérdés

Haverjaim sűrűn járnak kondizni, viszont nem fehérjeporoznak és nem számolgatnak grammokat, sokat esznek, leginkább szalonnát csípős paprikával meg egyebek, magyarosan táplálkoznak (tradíciók) és olyan izmaik vannak, hogy kb néha felfogni nem tudom a látványt.

Én nem vagyok az a kondizós típus, elég nekem a rendszeres, hobbiszintű úszás, ezért nem is értek ehhez.

Igazából a kérdés csak az hogy lehet, h amíg egy csomó cikk arról szól a neten, hogy kell számolgatni a grammokat, meg tudomisén laikus vagyok, és akkor leszel szép izmos, míg ezek a barmok zabálnak mindent mint az állat, és olyan kidolgozott izomzatuk van, hogy csak nézek?

2016. szept. 16. 16:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Corteznek agyára ment a sok kretén ezért mára elfogult lett, bocsásd meg neki :) :) :)
2016. szept. 17. 15:50
 22/24 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak problémáim a életben, de mégsem cseszek le senkit azért, mert nem tud valamiről vagy nem kompetenciája az illetőnek valami. Miért olyanokon kell kitöltenie, akik érdeklődnek valami felől?
2016. szept. 17. 17:41
 23/24 Cortez70 ***** válasza:
Sima provokatív trollkérdés volt. De leszarom már. Ne írj vissza, nem fogom olvasni, törlöm az általam válaszolt listáról.
2016. szept. 17. 17:45
 24/24 A kérdező kommentje:
Hajrá!
2016. szept. 17. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!