Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez most marketing vagy mi?

Ez most marketing vagy mi?

Figyelt kérdés

Haverjaim sűrűn járnak kondizni, viszont nem fehérjeporoznak és nem számolgatnak grammokat, sokat esznek, leginkább szalonnát csípős paprikával meg egyebek, magyarosan táplálkoznak (tradíciók) és olyan izmaik vannak, hogy kb néha felfogni nem tudom a látványt.

Én nem vagyok az a kondizós típus, elég nekem a rendszeres, hobbiszintű úszás, ezért nem is értek ehhez.

Igazából a kérdés csak az hogy lehet, h amíg egy csomó cikk arról szól a neten, hogy kell számolgatni a grammokat, meg tudomisén laikus vagyok, és akkor leszel szép izmos, míg ezek a barmok zabálnak mindent mint az állat, és olyan kidolgozott izomzatuk van, hogy csak nézek?

2016. szept. 16. 16:30
1 2 3
 1/24 likebike ***** válasza:
100%
Genetika,cucc,lehet nem is olyan kidolgozottak,mint ahogy te látod,laikusként(nem sértésnek írtam).
2016. szept. 16. 16:46
 2/24 anonim ***** válasza:

ha nem számolja az ember a grammokat, akkor is képes rendesen fejlődni, alapból nem kell tápkieg csak ha rendes kajából nincs meg, ha véletlen pont belövik a fehérjebevitelt, a szénhidrát és a zsir pedig nem cukorból van meg akkor nem kell annyira túlbonyolitani, van aki ráérez és nem matekozik egész nap

persze ezen kivűl benne van amit az első is irt, hogy mehet a cucc, vagy csak neked tűnik olyan hihetetlennek

2016. szept. 16. 16:49
 3/24 A kérdező kommentje:

1.:kétlem h mint az 5nek jó a genetikája, az egyik mellette elég sok egészségügyi problémával küzd.

hát de, nagyon azok. laikus vagyok az edzéshez, étrendhez, de ha meglátom őket, akkor az nem laikusság kérdése, h tudjam. sztem normális ember, hétöznapi ember, mint én is látja rajtuk.

2.: cuccozni nem cuccoznak, nem is tettem volna fel akkor a kérdést :D

2016. szept. 16. 16:55
 4/24 anonim ***** válasza:

a legtöbben letagadják a cuccolást, és laikusok 99%ban elhiszik hogy "neeeem koxolok neeeem"

persze lehet hogy igazad van, csak ez tény:)

de persze, hogy marketing amúgy, a szétkoxolt állatokat kirakják a plakátra, aztmondják a sok vacaktól lettek olyanok nem a koxtól -> sok ember megveszi a vackot, ennyi röviden

2016. szept. 16. 16:57
 5/24 anonim ***** válasza:
De benne van h rosszul latod. 72kilo agyok es mindenki azt mondja isemroseim h nagy vagyok meg minden kozbe 70kilo lfsz szoval...
2016. szept. 16. 17:10
 6/24 A kérdező kommentje:

így néznek ki kb: [link]

talán ott a hasnál jobban kijön az izmuk egy kicsivel.

2016. szept. 16. 17:20
 7/24 anonim ***** válasza:
Ez nem nagy szám :)
2016. szept. 16. 17:33
 8/24 anonim ***** válasza:
50%
Így nem néz ki senki cucc nélkül össze-vissza zabálással.
2016. szept. 16. 17:33
 9/24 A kérdező kommentje:
most ketten mondtok teljesen eltérő véleményt.
2016. szept. 16. 17:46
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

mondják itt sokan hogy ez semmi az semmi, de eddig csak Cortezről meg Heroldról láttam képet, amúgy nyilván nem nagy cucc egy profi testépitőhöz képest, de egy átlagemberhez képest azért ott van, látszik hogy volt már edzeni néha-néha...

szemét vacak kajával szerintem sem elérhető ez, főleg ha még izmosabbak is, ahogy mondtad

2016. szept. 16. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!