Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nézik le és szólják le,...

Miért nézik le és szólják le, hogy edzek meg ahogy étkezek?

Figyelt kérdés
Ismerőseim közül szinte nincs is lány aki edz...

2016. szept. 16. 11:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is kaptam sokszor pozitív visszajelzést is mindezektől függetlenül, de kötözködő emberek mindig vannak, a te környezetedben ezek szerint nemigen fordul elő vagy nem mernek beszólni. :D
2016. szept. 16. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyilvan rosszul edzel,kajalsz ezert szolnak bele,probalnak segiteni
2016. szept. 16. 16:04
 13/15 anonim ***** válasza:

mert áldozatot látnak benned,akin lehet fogást találni,akiből magyarázkodás váltható ki,jelen esetben a kajálással.

vagy csak te vagy érzékeny és az átlagos érdeklődést veszed ba-sztatásnak.

2016. szept. 16. 16:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Jolvan bocs,nem olvastam vegig a kerdest.Am valszeg mert nem ertenek hozza v irugyek v nem tom
2016. szept. 16. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:

am sztem ha vkit b..szogatnak az nem attól függ hogy épp mit csinál, hanem hogy ki az emberünk. pl ha van 1 haverom aki jó arc és spurizik, akkor nem érdekel senkit, de ha van egy nyomorék otársam, akkor azt egyböl b..szogatnánk hogy na mivan drogos :D:D

ez igy müködik.

2016. szept. 17. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!