Miért nézik le és szólják le, hogy edzek meg ahogy étkezek?
Figyelt kérdés
Ismerőseim közül szinte nincs is lány aki edz...2016. szept. 16. 11:00
11/15 anonim válasza:
Én is kaptam sokszor pozitív visszajelzést is mindezektől függetlenül, de kötözködő emberek mindig vannak, a te környezetedben ezek szerint nemigen fordul elő vagy nem mernek beszólni. :D
12/15 anonim válasza:
Nyilvan rosszul edzel,kajalsz ezert szolnak bele,probalnak segiteni
13/15 anonim válasza:
mert áldozatot látnak benned,akin lehet fogást találni,akiből magyarázkodás váltható ki,jelen esetben a kajálással.
vagy csak te vagy érzékeny és az átlagos érdeklődést veszed ba-sztatásnak.
14/15 anonim válasza:
Jolvan bocs,nem olvastam vegig a kerdest.Am valszeg mert nem ertenek hozza v irugyek v nem tom
15/15 anonim válasza:
am sztem ha vkit b..szogatnak az nem attól függ hogy épp mit csinál, hanem hogy ki az emberünk. pl ha van 1 haverom aki jó arc és spurizik, akkor nem érdekel senkit, de ha van egy nyomorék otársam, akkor azt egyböl b..szogatnánk hogy na mivan drogos :D:D
ez igy müködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!