Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért félénkek a gyúrosok?

Miért félénkek a gyúrosok?

Figyelt kérdés

Eddig az életem során rengetek embert megismertem, és hát elég sokszor keveredtem balhéba is. Én kb 4 évet edzettem aztán abba hagytam a munkám stb miatt..a lényeg az, hogy utolsó tapasztalatom alkalmával ott volt tényleg három darab kigyúrt gyerek(az alkalmazottaim) tetszelegni egy discoban nyilván ez sokaknak szemet szúrt , és idegesítette őket mivel nem lehet rasszista mondatokat írni így annyit írok, hogy kettő sötét börű hát az átlagosnál egy picit jobb termetű legény oda ugrott és úgy össze csomagolták őket mint, hogy mentőt kellet hívnom (nyilván mivel én vezetem a discot) azokat a gyereket kitiltottuk akik lényegében kezdeményezték a balhét, de azért kicsit meglepődve tapasztalom rendszeresen, hogy semmi erő nincs ezekben a kigyúrt srácokban. Ami eléggé aggódalomra adhat okot tekintve azt, hogy nem igazán ilyednek meg tőlük eléggé már mostanában, és nincsenek biztonságban a vendégeim. Szóval ,ha belegondolok hogy miért is fizetem a biztonsági embereimet eléggé elkap a röhögő görcs, hogy lehet nem így kéne csinálni.

Nyilván nem akarok általánosítani, mert tudom nem mindenki ilyen, de azért eléggé elgondolkodtató hogy miért is edzenek.

Szóval van köztetek olyan aki testépítésel foglalkozik, és inkább az a probléma kikerülő, nyugodt típus?

Ha esetleg van akkor mi az oka, vagy a magyarázta?

*Egyáltalán nincs mit szégyelni ebben, mert a kinézet egy dolog meg amúgyis névtelen az oldal.

2016. szept. 15. 23:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Miért veszitek komolyan ezt az embert?Egy troll, még a hagymás gyerek se tudott 7% alá menni, pedig az egy szót nem tud leírni, akkor mekkora retardáltnak kell ahhoz lenni, hogy 0%-os lehessen valaki? És az egy dolog, hogy nem a százalékokra verjük magunkat ezen az oldalon, de azért van egy szint mégis ami alatt biztos, hogy egy utolsó nyomorék az ember.
2016. szept. 16. 16:18
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Ti pontoztol le.Mellesleg mar jon felfele a %-olm.Am meg ha 1-2 évvel írtam volna ide,még egyet is értettet volns
2016. szept. 16. 16:25
 23/31 anonim ***** válasza:

--gömb--

Ennél azért több belatokepessegre van szükség egy disco vezetéséhez szerintem.

Én problemakerulo és nyugodt tipus vagyok, azonban csak addig, amíg el nem szakad a vezérműszíjam. Ha elszakad, akkor eléggé pusztító objektummá tudnék válni.

Még nem kerültem ilyen helyzetbe, csak majdnem (meghátrált az illető).

Attól hogy kigyúrt valaki, egyáltalán nem biztos tehát, hogy komoly harcértéke van.

Azonban az is igaz, hogy alapvetően a nagyobb erő növeli a harcértéket, méghozzá jelentősen.

Mivel azonban ezen kívül még sok tényező van, ezért a fentiekben nincs ellentmondás.

2016. szept. 16. 18:33
 24/31 anonim ***** válasza:
A testi felkészülés ugyan olyan fontos, mint a technikai tudás. Hiába a technikai tudás, ha gyenge vagy, és fordítva is igaz..
2016. szept. 16. 22:06
 25/31 A kérdező kommentje:
Fiúk senkit nem akartam megsérteni :) nyilván vannak kemény gyúrosok is, éppen ezért szégyen rájük nézve ez a sok puha pö*sű.
2016. szept. 16. 23:06
 26/31 anonim ***** válasza:

srác aki szerint csak az üt nagyot aki izmos:

https://www.youtube.com/watch?v=eL48bVAEK9k

2016. szept. 16. 23:28
 27/31 anonim ***** válasza:

Erre van egy jó példám.

A konditeremben elkezdtek boxolni a fiúk, mind koxos állatt volt, én akkor voltam 14 éves. Sokkal nagyobbat ütöttem náluk, pedig ők sokkal erősebbek voltak, csakhogy én boxoltam.

2016. szept. 17. 07:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Hol irtam olyat h csak az ut nagyot aki izmos?Azt mindtam h aki nem izmos az nem lehet nagydarab.Mert szerintem hiaba van valaki 190 centi 110 kilo ne mondja mar magat nagynak ha tiszta zsir,semmi izom nincs rajt.Sok helyen berakjak kidobonak az ilyen hájtömböket,csak magas meg diszno de semmi mas.Ez thai box ebben amugy sem elonyos a nagy izomtomeg de mas sportokba birkozasba mma ba utcan bokszban bizony jo ha van naty izomtomeg.Meg 60 kilosan akkor sem erdemes pampogni hiaba jo bokszolo valaki.Regen lejartam bolszedzesrkre eleg jol ment és egy versenyzo behivott a ringbe.Nem voltam sokkal nagyobb jb 5 kiloval lehettem nehezebb,viszont rajtam izom volt,az meg par centivel magasabb volt.Igaz elvert,de kapott ő is.Efy erosebbet utottem,majdnem el akart esni meg majdnem fel is loktem egyszer.Akkor begurult,nekem is jott rendesen,ugy kellett leszedniuk rolam,dehat kart nem nagyon tudott bennem tenni.Dehat versenyzo en meg hobbista par honapja,szep lett volna ha en verem el.Ha lehetett volna rugni meg dulakodni,lehet elvertem volna.V egyszer osszeraktak egy barnaoves karates csajjal,aki tolta vagy 10 eve.Hiaba volt barbaoves rugott akarhogy,nem lett bajom,csak lokdostem el magamtol.Amikor tökönterdelt meg torkomcsapott azt kicsit megereztem,de hat csak olyan volt mint Jasonnak a golyó,nem ert semmit.
2016. szept. 17. 12:05
 29/31 anonim ***** válasza:
" Hiába a technikai tudás, ha gyenge vagy, és fordítva is igaz.."
2016. szept. 17. 13:20
 30/31 anonim ***** válasza:
Ott a pont.
2016. okt. 4. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!