Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért félénkek a gyúrosok?

Miért félénkek a gyúrosok?

Figyelt kérdés

Eddig az életem során rengetek embert megismertem, és hát elég sokszor keveredtem balhéba is. Én kb 4 évet edzettem aztán abba hagytam a munkám stb miatt..a lényeg az, hogy utolsó tapasztalatom alkalmával ott volt tényleg három darab kigyúrt gyerek(az alkalmazottaim) tetszelegni egy discoban nyilván ez sokaknak szemet szúrt , és idegesítette őket mivel nem lehet rasszista mondatokat írni így annyit írok, hogy kettő sötét börű hát az átlagosnál egy picit jobb termetű legény oda ugrott és úgy össze csomagolták őket mint, hogy mentőt kellet hívnom (nyilván mivel én vezetem a discot) azokat a gyereket kitiltottuk akik lényegében kezdeményezték a balhét, de azért kicsit meglepődve tapasztalom rendszeresen, hogy semmi erő nincs ezekben a kigyúrt srácokban. Ami eléggé aggódalomra adhat okot tekintve azt, hogy nem igazán ilyednek meg tőlük eléggé már mostanában, és nincsenek biztonságban a vendégeim. Szóval ,ha belegondolok hogy miért is fizetem a biztonsági embereimet eléggé elkap a röhögő görcs, hogy lehet nem így kéne csinálni.

Nyilván nem akarok általánosítani, mert tudom nem mindenki ilyen, de azért eléggé elgondolkodtató hogy miért is edzenek.

Szóval van köztetek olyan aki testépítésel foglalkozik, és inkább az a probléma kikerülő, nyugodt típus?

Ha esetleg van akkor mi az oka, vagy a magyarázta?

*Egyáltalán nincs mit szégyelni ebben, mert a kinézet egy dolog meg amúgyis névtelen az oldal.

2016. szept. 15. 23:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Igen nyilván azért végzek súlyzós edzést, hogy cigányokkal verkedjek tetves diszkókban. Te tényleg ennyi ésszel vezettél egy szórakozó helyet? Nevetséges vagy.
2016. szept. 16. 06:09
 12/31 anonim ***** válasza:
A sötét bőr nem feltétlen cigány jellemző.
2016. szept. 16. 06:26
 13/31 anonim ***** válasza:
Ja biztos szerecsenek voltak, elnézést.
2016. szept. 16. 06:40
 14/31 anonim ***** válasza:

Nem láttál még világos bőrű cigányt?

Amúgy valószínű, hogy azok voltak, de a barna bőr, nem feltétlen cigány jellemző.

2016. szept. 16. 07:45
 15/31 anonim ***** válasza:
Muszáj ezen rugózni? Lényegtelen.
2016. szept. 16. 08:01
 16/31 Osynho ***** válasza:
Az honnan jött le neked, hogy semmi erő nincs bennük?
2016. szept. 16. 13:27
 17/31 anonim ***** válasza:
53%
A SPANOM 5 ÉVE SAKKOZIK, HOGY LEHET HOGY MIKOR FÉLMARATONON INDULT, NEM NYERT?
2016. szept. 16. 13:35
 18/31 anonim ***** válasza:
Nem att mondom,hogy megtanul ettol verekedni,de a plusz ero lenyegesen sokat er.Meg sokan lejarnak kondi melle bokszolni vagy csinalni valamit
2016. szept. 16. 14:49
 19/31 anonim ***** válasza:
Ezt bele kellene kalkulalnia mjndenkinek aki kidobonak megy, hogy vannak olyan kanciganyok akik egesz eletukbe verekedosek voltak, jol verekednek, es az ilyeneket is le kell tudni kezelni, amihez nem eleg, hogy kigyurja magat valaki, hanem jeleskedni is kell valamilyen kuzdosportban . Nekem egy volt osztalytarsam egyaltalan nem kigyurt csak nagydarab es eros, es tobb mint 100 k.o.-ja volt ilyen verekedesekben. Orszagos szinten nehez sulyban sokaig judozott jo eredmennyel, aztan labserules miatt boxolt.
2016. szept. 16. 15:19
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem ad semmit. Amihez nem értesz arrol ne ugass.
2016. szept. 16. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!