Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy gyorsíthatom a regenerációt?

Hogy gyorsíthatom a regenerációt?

Figyelt kérdés
Van amikor nem bírok edzeni, mert érzem, még az ezelőtti edzést. Hogy tudnék úgy edzeni, minden egyes edzésnapon, hogy kicsit se legyek fáradt? Edzéstervet nem akarok váltani, étrendem van. Többet nem akarok enni, mert így is zsíros vagyok.

2016. szept. 13. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
C vitamin, esetleg karnitin. Alvás előtt arginin,casein fehérje vagy tejsavó natúr joghurtban(nem tudom mennyi lassítja a felszívódást minnél jobban el kell nyújtani). Alvást segítő kivonatok is jók lehetnek,minőségibb lesz az alvás.
2016. szept. 14. 01:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy egy izom csoport nekem 5 napig nem tudtam edzeni de átlagban inkább 6. Ha azonos izomcsoport akkor naturban ha rendesen meg van edze ennyi idő kb kell neki. Előző voltam.
2016. szept. 14. 01:50
 13/13 anonim ***** válasza:
En ha tul faradt vagyok akkor vagy kibagyom az edzest, vagy atmenetileg kissebb volumennel edzek mindenre.
2016. szept. 14. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!