Ha "kombinálni" akarom a saját testsúlyos edzést a kondival, akkor hetente melyikből hány napot kéne edzenem?
Figyelt kérdés
2-t ebből 2-t abból? Azt hallottam hogy keverni a kettőt jó dolog,csak nem tudom hogy a teremben amit edzek azt mire kéne edzenem,és hogy hány napot a kondiból és saját testsúlyosból.
16 éves vagyok 173cm és kb. 67kg
2016. szept. 10. 16:00
1/3 anonim válasza:
mi a cél? majomkodni akarsz, vagy izmos akarsz lenni? 1et csinálj rendesen, többet ér.
2/3 aikiboxer válasza:
Osztott edzéstervet csinálsz, kezded a saját testsúlyossal bemelegítésnek aztán jönnek a súlyzós gyakorlatok. Így nem jó?
3/3 anonim válasza:
Ha kezdő vagy, heti három átmozgató edzést javasolt. Ezeket bárhogy kombinálhatod.
Ha már haladó vagy, heti 4-5 alkalommal is edzhetsz, osztott tervvel.
Itt a tervtől függ a beosztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!