Hogy oldjam meg a testepitest orvosi mellett?
Figyelt kérdés
Sziasztok rezidens vagyok pecsen, es hat elegge tulzsufolt egy napom.
Trauman vagyok per pillanat ez azt jelenti hogy sokszor van ugyelet/tulora, es elegge nehez a "melo" mutetek,es ugye az alapellatas.ez napi 10-14 oraban.
Amikor vegzek nagyon faradt vagyok mar a kondihoz, csak arra vagyom hogy aludjak, mert ugye csak kipihentent mehetek dolgozni.
Szerintetek?
2016. szept. 7. 06:46
1/9 anonim válasza:
Szerintem sehogy max boncolni menj ugy hogy edzetel nekem nem kene hogy valami mast vagj ki vagy at mert faradt vagy
2/9 anonim válasza:
Őszintén, hány testépítő orvost láttál eddig?
3/9 Cortez70 válasza:
Hát ilyen és ennyi melóval sehogy.
4/9 anonim válasza:
A munkáddal törődj, ne ilyen " testépítéssel" Ez csak divat, de semmi haszna nincs.
5/9 Cortez70 válasza:
Azért egy testépítő kategóriában durva lefikázni a testépítést. Ha utálod, akkor mit keresel ebben a kategóriában? Minek írsz ide? Én semmugatok bele a számítógépes kategóriában semmibe, mert nem értek hozzá. Idióta! Amugy meg van haszna, erősebb, fittebb leszel vele.
6/9 anonim válasza:
Max munka előtt elmész, feltéve ha bírnád utána a 10-14 órát. Nem tudom melyik kórházban vagy, de prof Gym viszonylag nincs messze, így munkába menet be tudnál menni.
Ilyen napirendel tényleg necces.
7/9 A kérdező kommentje:
400 agyas surgossegi reszlegen vagyok.
2016. szept. 7. 13:36
8/9 anonim válasza:
Akkor onnan nagyjából egyenlő távolságra van a megyeri úti professors gym és az árkád felé az F3 fitness. Ha belefér akkor munka előtt valamelyikbe beugorhatsz.
9/9 anonim válasza:
A napi 5-6 étkezést meg tudod oldani? Azért kérdezem, mert gimnazista vagyok, orvosira készülök és mindenki azt mondja, hogy a rezidens évek lesznek a legkeményebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!