Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi lenne a reális?

Mennyi lenne a reális?

Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem az erőemelő edzéstervemet akkor felhúzásban a maxom 130kg volt,most 155kgnél tartok,mennyi lenne a reális amit kitűzhetek célomul,hogy ha jövő áprilisig tömegezek?
2016. szept. 6. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
hát szerintem évekig tömegelj. a felhúzás is olyan mint minden más, elején nagyon gyorsan fejlődik, majd belassul, de ez mindentől függ, edzésterv, étrend, genetika, stb stb. 200-ig nagyon gyorsan fel lehet menni, onnan már nehezebb.
2016. szept. 6. 17:48
 2/6 Cortez70 ***** válasza:
200 is reális ha rendesen edzel.
2016. szept. 6. 17:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem,rendben,köszönöm a jó tanácsokat,meg is fogom őket fogadni. :) Eddig nem szereztem edzéstől sérüléseket...csak a magam fogyatékosságából,pl. tegnap leemeltem 70kg-t a guggolóálványról és leeresztettem,a csuklóm roppant egy nagyot,utána végülis maxoltam a felhúzást,jó is volt,de ma reggel nem tudtam mozgatni a csuklómat.. :D Majd csütörtökre elmúlik remélem.
2016. szept. 6. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
reális súlyokat kell használni, és a szabályosság keretein belül kell maradni. nyilván ha bicepszezel vagy oldalemelsz nem baj ha kicsit becsalsz, mert kb lehetetlen hogy lesérülj, de egy felhúzásnál guggolásnál nem ajánlott a bohóckodás és az egolifting
2016. szept. 6. 18:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze,erre mindig ügyelek,de ezekből nem is volt sérülés,csak most az én hülyeségemből...Mindig ésszel csinálok mindent,csak most nem tudom mit éreztem..hülye vagyok
2016. szept. 6. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:
izületekre és gerincre mindig vigyázz, meg melegits be rendesen. 180+ menni fog simán
2016. szept. 6. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!