Ez reális? (kép)
Figyelt kérdés
Szembejött velem ez a kép és így elcsodálkoztam hogy ilyen változás két hónap alatt elég érdekes. Vagy meg lehet csinálni?
Bár a feneke nekem elég laposnak tűnik. Nem vagyok egy szakértő egyébként :)
2016. júl. 31. 12:43
1/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk ugyanezen az oldalon van egy ilyen kép ami ránézésre is fake :D már csak a csaj magassága is érdekes a két képen (és micsoda hatalmas átalakulás bő egy év alatt)
2016. júl. 31. 12:45
2/6 anonim válasza:
behúzza a hasát és nagyobb a kontraszt. VÁÓ. alapból különböző pózt sosem hasonlitunk össze.
ezt nézd meg:
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy reális. Behúzta kicsit a hasát és egy másik pozícióba beállt. Nem nagy ügy.
Imádom ezeket a fitness csajokat. Aki már súlyzót fog és nő, az már rögtön fitness modell és megy a tízezer lájk meg húszezer követés.
4/6 Cortez70 válasza:
Reális. Én is tudok magamról 1 perc alatt is izmos meg kevésbé izmos közepesen szar képet csinálni. Beállás, fény. Ennyi.
5/6 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet :D Akkor rólam ezért nem készül soha egy jó kép :D
2016. júl. 31. 13:57
6/6 Klanwarrior válasza:
Furious Pete egyik videójában pont azt mutatja meg, hogy 5 óra, fények, kontraszt, póz együttes hatása milyen jó kis előtte-utána hatást kelt. A hölgy az első képen nem feszít, a másodikon meg igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!