Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kockás has, hasizom kialakítás...

Kockás has, hasizom kialakítására tudtok müdszert? Többi lent

Figyelt kérdés
175cm 60kg vagyok 17éves ha ez számít. Olyan gyakorlatokat várnék, amit otthoni körülmények között el lehet végezni, ha lehet konkrétan mit mettől meddig milyen pihenővel stb. ( ha valaki tud jó videót pl youtubon, ami pontosan mutatja hogyan mit akkor linket is megköszönök)

2016. aug. 29. 23:15
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenkinek izmosnak lennie. Sőt, az sem baj, ha valakinek a vékony alkat tetszik, abban érzi jól magát. Különbözőek vagyunk. De azért ez mégiscsak egy testépítés témakör, ahol legalábbis furcsa, ha az ember a 60 kilót akarja izmokkal asszociálni.

És azért kikeresni a gugliból néhány hasgyakorlatot sem akkora durranás, hogy itt szítani kelljen a feszültséget.

2016. aug. 30. 19:53
 32/42 Cortez70 ***** válasza:
Ez olyan, mintha beírnék a számítógépes kategóriába, hogy szar az i7 proci, mert túl gyors, meg elég 1giga ram is. Engem is szarrá oltanának és jogosan. Meg mintha beugatnék egy sprinternek, hogy minek fut 10 sec alatt 100 métert. Tiszta hulye nem? Kocoghatna is. De írhatnék millió hasonlatot.
2016. aug. 30. 19:59
 33/42 anonim ***** válasza:
53%
Pls menny egy focis topikhoz és írogass oda, hogy mimek edzesre járni, a játszotéren is lehet focizni, fgt
2016. aug. 30. 20:13
 34/42 anonim ***** válasza:
8%

heroldka és cortez v nemtom hogy kell írni hülye neveteket full hülyék vagytok. xD Én lány vagyok és ezt teljes őszinteséggel merem állítani. 175cm 60kiló és anorexiásnak hívjátok..xd csak h felfrissítsem fogalomtáratok:

[link]

a kórós soványság meg 15 BMI alatt van szóval nemtom mit okoskodtok.

Nemtom ki linkelte 2 srácról linket, hát elsővel járnék a másodikat meg gladiátor csatákra nevezném max be :D

Kérdező hasprés fekvő mennyen minden nap egyre több és jó lesz.

2016. aug. 30. 20:42
 35/42 Cortez70 ***** válasza:
Menjen. Így kell írni. És te ugatsz be nekem, mikor írni sem tudsz kislány. El lehet húzni ebből a kategóriából, ha neked az túl izmos. Idióta kis gyökér.
2016. aug. 30. 20:56
 36/42 anonim ***** válasza:
8%
Én eddig pártatlanul csöndbe figyeltem az eseményeket de mostmár tényleg sok lesz belőletek cortez meg az a másik qssssssssss.
2016. aug. 30. 20:59
 37/42 Cortez70 ***** válasza:
És mit teszel? Még a nevetek sem meritek kitenni, meg most regisztráltatok, százalékotok sincs. És ez még mindig testépítés kategória, nem anorexia klub.
2016. aug. 30. 21:03
 38/42 A kérdező kommentje:

Neked kimaradt pár osztály a suliba láttom:D

[link]

2016. aug. 30. 21:08
 39/42 Cortez70 ***** válasza:
Leszarom. Testépítő szemmel egy 60 kilós ember az anorex nokedli. Amúgy meg kaptál választ, írtam, hogy mit eddzél. Akkor mi a gond?
2016. aug. 30. 21:12
 40/42 A kérdező kommentje:
leszámítva h továbbra is tolod a hülyeséget semmi bár az az 1 kommented ért valamit ezt nem tagadom.
2016. aug. 30. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!