Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok erről a tortáról?

Mit gondoltok erről a tortáról?

Figyelt kérdés

Barátnőm nagyon figyel az étkezésre, csak tiszta alapanyagokat használ, jelenleg nem diétázik, most lesz a születésnapja. Arra gondoltam egy ilyet sütnék neki, meglepetésnek:

[link]

Ez a piskóta, tölteléknek pedig krémesített túró, gyümölcsös fehérjével és vegyes erdei gyümölccsel. Ez mondhatni egy tiszta sütemény, ugye?

2016. aug. 29. 19:22
 1/4 Cortez70 ***** válasza:
Nincs vele gond.
2016. aug. 29. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nem kell ennyire félni a kajáktól, nyugodtan megsütheted neki, nem kell átesni a ló túloldalára, aki hobbisportoló vagy nem is sportol bőven elég ha a kajája 70-80%-a tiszta, a többi lehet szemét
2016. aug. 29. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy normális szülinapi tortától sem lenne baja.

Egyébként fehérjeporos krémet semmiképp se tegyél bele, minden fehérjepor fura kicsit és túlzás desszertnek nevezni őket. Inkább csak túró és gyümi.

2016. aug. 29. 19:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Szó sincs arról hogy baja lesz a rendestől, a szüleinél biztosan az lesz, és mivel nem diétázik, meg is fogja enni, de mivel tudom mennyire szereti az életvitelt amit folytat, szerintem a meglepetésnek örülni fog, a célom pedig ez.
2016. aug. 30. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!