Mit gondoltok erről a tortáról?
Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon figyel az étkezésre, csak tiszta alapanyagokat használ, jelenleg nem diétázik, most lesz a születésnapja. Arra gondoltam egy ilyet sütnék neki, meglepetésnek:
Ez a piskóta, tölteléknek pedig krémesített túró, gyümölcsös fehérjével és vegyes erdei gyümölccsel. Ez mondhatni egy tiszta sütemény, ugye?
2016. aug. 29. 19:22
2/4 anonim válasza:
nem kell ennyire félni a kajáktól, nyugodtan megsütheted neki, nem kell átesni a ló túloldalára, aki hobbisportoló vagy nem is sportol bőven elég ha a kajája 70-80%-a tiszta, a többi lehet szemét
3/4 anonim válasza:
Egy normális szülinapi tortától sem lenne baja.
Egyébként fehérjeporos krémet semmiképp se tegyél bele, minden fehérjepor fura kicsit és túlzás desszertnek nevezni őket. Inkább csak túró és gyümi.
4/4 A kérdező kommentje:
Szó sincs arról hogy baja lesz a rendestől, a szüleinél biztosan az lesz, és mivel nem diétázik, meg is fogja enni, de mivel tudom mennyire szereti az életvitelt amit folytat, szerintem a meglepetésnek örülni fog, a célom pedig ez.
2016. aug. 30. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!