Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jumbo hardocr két kanálnyi...

Jumbo hardocr két kanálnyi elég négy helyett az edzés után?

Figyelt kérdés

2016. aug. 28. 17:42
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Az szívódik fel a leggyorsabban és haza sem muszáj sietni hogy addig kajálj amig nyítva az a bizonyos "ablak" :D Ott edzés után leguritod aztán mehetsz Isten hírével. Szerintem egy edzés utáni turmix mára már szinte alap lett a testépítők körébe. Bár én még korántsem vagyok testépítő és nem is az a célom. Csupán ki akarok nézni valahogy. De ez már offtopic :D
2016. aug. 29. 19:40
 22/26 anonim ***** válasza:

remélem vágod hogy minden amit irsz az kamu? :DDD az izomcsoport edzés után 2-3-4 napig regenerálódik, nem fél óráig, ha 2 óra múlva eszel úgyanúgy fogsz fejlődni mint egyből, meg amúgy is, egy átlag kaja 4 óráig szivodik a belekben, ha te edzés előtt 1 órával eszel, és 2 órát edzel, az még mindig csak 3, és folyamatosan tölt a szervezet.

semmi baj, legalább megveszed a mocskot horror áron

2016. aug. 29. 21:52
 23/26 Cortez70 ***** válasza:
Nincs anabolikus kapu meg ablak. Baromság. A tápkieg cégek agymosása.
2016. aug. 29. 21:58
 24/26 A kérdező kommentje:

Ó...

Akkor ezek szerint jobban bele kell magam ásni ebbe a dologba. De ha már az ember mindenhol -ezek szerint- téves információt kap akkor hogy legyen tájékozódott?!?!

2016. aug. 29. 22:29
 25/26 anonim ***** válasza:

egyszerű:meg kell látni mi igaz és mi kamu, de az is elég ha megfogadod azt, hogy vitamint érdemes venni,fehérjét ha nincs meg kajából(amúgy felesleges lenne az is) és izületvédőt ha már bajok vannak,ha még nem akkor zselatin is elég

edzésről meg annyit, hogy nem kell sok ismétlés, nagy súly kell

2016. aug. 30. 01:49
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadom
2016. aug. 31. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!