Milyen volt eletetek legjobb formaja?
Hany kilok voltatok milyen testzsirral?
Ja es hany cm magasak?
meglehet állapitani :D:D: vicces vagy. az emberek 99% rosszúl állapitja meg :) mindenkinek meg van, hogy hol zsirosodik elöször jobba, ismerek 1 csajt, kib..szott szinó feje van, meg tokája, de közbe lapos a hasa. na most ez a szerencsétlen beirja googléba (mint ti) hogy "body fat" és akkor összehasonlitgatja a képekkel a hasát, hogy hát a csajnak is vékony meg neki is, akkor ő is biztos annyi. csak az a probléma, hogy nem. olyat is ismerek, akinek kb kockás a hasa, de akkora lóba...szó segge van, meg striás meg anrancsbörös a lába hogy kiégsz. NEM lehet megmondani kép alapján, be kell menni egy laborba.
amágy ez a 10%:
kiváncsi vagyok hogy innen hányan néznek ki ahsonlóan, akik 12 meg 14et irnak :))))))))
Te mi alapján bírálsz bárkit hogy kinek van jó szeme hozzá vagy kinek nincs ha nem láttál itt senkiről képet?
És honnan tudod, hogy nem ez az emberek 1%-a aki meg tudja magáról állapítani?Nem tudhatod, csak pofázol, és kiváncsi vagyok hogy milyen felmérést csináltál, hogy tudod, hogy az emberek hány százaléka, hogyan állapítja meg....
oké amit irtam annak az volt a lényege, segitek leforditani, hogy ránézésre egy átlag kondis nem fogja megmondani a TZS-jét. ez igaz
második állitásom hogy semmi értelme addig a TZS-vel fogallkozni, amig nincs tömeg, mert kit érdekel hogy kevés rajtad a zsir, ha izom sincs. ez is igaz
akkkooor a kép amit küldtem, az a 10%, arról videót is tudok linkelni szóval megint.
és hogy itt hány jó forma lehet? egy kéz biztos elég a megszámolásához.
oké de rajtad legalább van izom :D
kedvencem mikor menőzik valaki hogy kockás a hasa, közbe meg igy néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!