A testépítő étrend nem terheli meg túlságosan a szervezetet?
Figyelt kérdés
Én szoktam néha gyümölcs napokat tartani, vagy olyat hogy nem eszek húst, mert azt nehezebb megemészteni.
Viszont hízni is szeretnék, és mostanában szinte minden nap csak húst eszek, hosszú távon nem lesz ez túl megterhelő a szervezetemnek?
A táplálékiegészítő porokrók mi a véleményetek? Sokszor már úgy vagyok hogy nem tudok többet enni, azt talán könnyebben betudnám vinni a szervezetembe és gyorsabban is felszívódik nem?
2016. aug. 27. 11:08
1/4 anonim válasza:
Ch meg zsir is kell azt nem szel vagy mi?
2/4 Cortez70 válasza:
Lehet változatosan enni, a lényeg, hogy a makrók stimmeljenek. Sokféle fehérjeforrás van (nem csak húst lehet enni!) és a ch-t is beviheted rengeteg kajából. Ha megvan sima szilárd étrendből a napi kb 2g x ttkg fehérje beviteled, akkor nem kell proteinpor. Ha meg ki akarod egészíteni, akkor veszel. Ennyi
4/4 A kérdező kommentje:
férfi
2016. aug. 27. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!