Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 13 évesen kezdtem el edzeni...

Martinbh kérdése:

13 évesen kezdtem el edzeni (többi lent)?

Figyelt kérdés
13 éves kezdtem el edzeni mert túlsúlyban voltam és rosszak voltak a májfunkcióim.Most 14 éves vagyok és minden eredményem tökéletes.Anyukám viszont aggódik hogy tönkreteszem magam.Én nem szeretném abbahagyni mert nagyon szeretem.Van aki ilyen fiatal korában kezdte?Lett bármi baja?És esetleg lehetne helyettesíteni erő edzéssel?

2016. aug. 26. 17:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Mindenem csak javult.Főleg a testtartásomon látszik.Egészségesen táplálkozok.Emellett szedek multivitamint,magnéziumot,calciumot.Peoteinport nem.
2016. aug. 26. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 12 évesen kezdtem, most vagyok 14 . Mellről nyomást kivéve minden alapgyakorlatból kitudom nyomni a saját testsúlyomat, kicsit többet is. Most nem fáj semmim, régen a kitöréstől fáj a térdem, de már elhanyagoltam, csak alapgyakorlatokat csinálok. Szerintem folytasd, izületi bajok megelőzésére meg szedj étkezési zselatint.
2016. aug. 26. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha szabályosan csinálod, szerintem nem lehet baj.
2016. aug. 26. 17:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm a válaszokat.
2016. aug. 26. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!