Baromság. Ha eleget enne akkor 80 lenne ő is. Én is voltam 60 kilós a 173 centihez, most meg 83. Voltam sovány, kövér, most meg izmos vagyok. Akkor mi a tipusom töki? Amilyen akarok lenni olyan leszek. Szóval baromság. Ennyi.
És kétszer írtad, hogy endomorf.
ja és a végtagok hosszúságát is számitásba kell venni eszerint a hülyeség szerint:
-vékony, hosszú végtagokkal, keskeny vállakkal rendelkeznek
-alapvetően alacsony a testzsírszázalékuk
-nehezen képesek izomtömeget növelni
-pajzsmirigyük túlságosan aktív, ezért anyagcseréjük gyors
-az izomépítéshez magas szénhidrát és fehérjebevitelre van szükség
-valamint az edzések során kevés ismétlésszámmal, de nagy súlyokkal ideális dolgozni. Utóbbi természetesen akkor érvényes, ha a gyakorlatok szabályosan vannak végrehajtva!
na kezdjük sorba:
-ha valakinek keskeny a válla de átlagos hosszúságú a végtagja, azzal mival? ő minek számit? földönkivülinek? csak mert egyikre sem igaz.
-a TZS étrend függő nem testtipus, ez is kamu
-nehezen képes izomtömeget növelni? ennek semmi köze ahhoz, hogy széles a vállad vagy vékony, ez tesztó, növi, fehérjeszintézis és egyéb dolgok kérdése, amiről SZÓ SEM ESIK
-parjzsmirigy: bárminek lehet magas vagy alacsony
-magas szénhidrát? mivan? nem inkább kalória? 0 ch-val is ugyanúgy lehet fejlődni, csak sok zsir kell
-mindenkinek kevés ism és nagy súly kell nem csak nekik
örüszl? egyik állitás sem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!