Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha valaki alapból gyenge...

Ha valaki alapból gyenge fizikumú volt, lehet belőle sikeres erőemelő?

Figyelt kérdés
Tehát ha egy alacsony,vékony,gyenge gyerekként elkezdenék edzeni,lehetnék sikeres versenyző?Lenyomhatim azokat,akik már alapból nagydarabok,erősek voltak?

2016. aug. 21. 15:12
 1/4 Cortez70 ***** válasza:
90%
Nem. Mindig is hátrányban lennél azokkal szemben, akik eleve erősek voltak edzés előtt is.
2016. aug. 21. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nehogy már feladd, mielőtt küzdtél volna érte...
2016. aug. 21. 16:45
 3/4 A kérdező kommentje:

18.

Decemberben lesz 3 éve,hogy edzek.A jelenlegi szintem: fekvenyomás 110 kiló,guggolás 145-150 kiló,felhúzás 180-190 kiló.Ezek kb.adatok,nem nyomtam még maxokat,a kalkulátor dobta.A kajámra csak másfél hónapja figyelek.71 kiló vagyok.Mezomorf testalkatom van.

2016. aug. 21. 17:31
 4/4 SugarDaddy válasza:

Minden lehetséges ha van hozzá elegendő alázat és kitartás!

Soha ne add fel aki azt mondja nem vagy rá képes röhögj a pofájába és mutasd meg neki mire vagy képes! Bármit elérhetsz!!!

2016. szept. 2. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!